• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Pečený bramborák
Napište svůj komentář k receptu

Pečený bramborák

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.1
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pečený bramborák
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 0,75
      kg brambory
    • 4
      lžíce hladká mouka
    • 1
      ks vejce
    • 3
      stroužek česnek
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka kmín
    • 1
      špetka majoránka

Postup přípravy receptu

1
Nastrouháme syrové brambory, přidáme trochu hladké mouky, 1 vejce, utřený česnek, pepř, kmín a majoránku. Umícháme těsto, vlijeme do pekáče na papír na pečení, povrch těsta potřeme olejem či poklademe kousky sádla a upečeme.
2
Výsledek není tak dobrý jako klasický bramborák, ale není tak těžko stravitelný a kalorický.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pečený bramborák

Pečený bramborák

Bramborák z kapřího masa

Bramborák z kapřího masa

Bramborák s feferonkami

Bramborák s feferonkami

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • MICHAL | 28. 12. 2013 16:58

    + PŮLKU PRÁŠKU DO PEČIVA

  • iveta2711 | 8. 11. 2012 19:59

    dělám něco podobného, akorát si rozdělím těsto na dvě půlky.Udělám placku na pečícím papíru na plech.Na vrch dám co zrovna dům dá :-)) Pokrájím cibul,papriky,slaninu, uzeninu, prostě každý si tam může dát co mu chutná .Na to naliju druhou půlku bramboráku a peču.Je to super dobrota.Nechám to vychladnout , nakrájím řezy.Dá se to baštit s kamarády u pivečka 8-)

  • Ankamamka1
    Ankamamka1 | 8. 7. 2011 13:52

    super tip-jsme početná rodina,takže to zkrátí čas strávený u plotny a najíme se všichni najdednou...moc moc díky ;-)

  • Majka Rončáková | 21. 1. 2008 12:08

    Přidávám do bramboráku na kostičky nakrájenou anglickou, nebo klobásku /nejépe obojí/. Když to chytne trošku kůrčičku, potírám to sádlem.

  • Jana T. | 20. 1. 2008 22:16

    Tohle asi dělala moje babička a byla to dobrota.Jenom dávala místo vejce mléko.

  • K K | 14. 2. 2007 18:56

    A když místo mouky dáte strouhanku tak jsou krásně křupavé, nenasáknout kolik oleje či sádla při klasickém smažení.

  • MartinV | 14. 2. 2007 09:27

    Bramboráky peču na teflonce zcela bez oleje, je to v pohodě a jsou výborné. Někdy do těsta přidám 1/4-1/3 objemu kysaného zelí a vyjdou vynikající zelňáky, nebo přidám vařenou čočku a vyjde taky dobrá placka na večeři.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Brambory
Pokrmy Přílohy Z brambor Brambory Oběd Večeře Pozdní večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek Hladká mouka Kmín Majoránka Pepř mletý Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Čebureky

Čebureky

Nedělní štola

Nedělní štola

Hlávkové zelí s těstovinami

Hlávkové zelí s těstovinami

Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Chlebová polévka podle Ládi Hrušky

Chlebová polévka podle Ládi Hrušky

Marinovaná červená řepa - sladkokyselá

Marinovaná červená řepa - sladkokyselá

Těsto na domácí chleba

Těsto na domácí chleba

Utopenci podle Gajzy

Utopenci podle Gajzy

Švestkový crumble

Švestkový crumble

Doporučujeme

90 minut
Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

59
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
58
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína
48
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
39
Zuzančin úžasný cheesecake
Zuzančin úžasný…
36
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…

Zajímavé články

Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota, ze které uděláte skvělou snídani, hranolky i sladký koláč
Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota…
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí maggi nebo vegetu
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí…
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak začít nový den
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak…
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
AHA.cz Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz 10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

Blesk pro ženy Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Ženy.cz Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Blesk.cz Misska Čerešňáková měsíc před porodem: Drama kvůli nemoci!

Misska Čerešňáková měsíc před porodem: Drama kvůli nemoci!

SportRevue.cz FOTO: Pamatujete? 37 sexy partnerek fotbalistů, které jsme mohli vidět v roce 2018 na šampionátu v Rusku

FOTO: Pamatujete? 37 sexy partnerek fotbalistů, které jsme mohli vidět v roce 2018 na šampionátu v Rusku

Maminka.cz Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Blesk Horoskopy Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

  • Recepty.cz
  • Pečený bramborák
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact