• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pečený bramborák
Napište svůj komentář k receptu

Pečený bramborák

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.1
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pečený bramborák
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 0,75
      kg brambory
    • 4
      lžíce hladká mouka
    • 1
      ks vejce
    • 3
      stroužek česnek
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka kmín
    • 1
      špetka majoránka

Postup přípravy receptu

1
Nastrouháme syrové brambory, přidáme trochu hladké mouky, 1 vejce, utřený česnek, pepř, kmín a majoránku. Umícháme těsto, vlijeme do pekáče na papír na pečení, povrch těsta potřeme olejem či poklademe kousky sádla a upečeme.
2
Výsledek není tak dobrý jako klasický bramborák, ale není tak těžko stravitelný a kalorický.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pečený bramborák

Pečený bramborák

Bramborák z kapřího masa

Bramborák z kapřího masa

Rohlíková variace na bramborák

Rohlíková variace na bramborák

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • MICHAL | 28. 12. 2013 16:58

    + PŮLKU PRÁŠKU DO PEČIVA

  • iveta2711 | 8. 11. 2012 19:59

    dělám něco podobného, akorát si rozdělím těsto na dvě půlky.Udělám placku na pečícím papíru na plech.Na vrch dám co zrovna dům dá :-)) Pokrájím cibul,papriky,slaninu, uzeninu, prostě každý si tam může dát co mu chutná .Na to naliju druhou půlku bramboráku a peču.Je to super dobrota.Nechám to vychladnout , nakrájím řezy.Dá se to baštit s kamarády u pivečka 8-)

  • Ankamamka1
    Ankamamka1 | 8. 7. 2011 13:52

    super tip-jsme početná rodina,takže to zkrátí čas strávený u plotny a najíme se všichni najdednou...moc moc díky ;-)

  • Majka Rončáková | 21. 1. 2008 12:08

    Přidávám do bramboráku na kostičky nakrájenou anglickou, nebo klobásku /nejépe obojí/. Když to chytne trošku kůrčičku, potírám to sádlem.

  • Jana T. | 20. 1. 2008 22:16

    Tohle asi dělala moje babička a byla to dobrota.Jenom dávala místo vejce mléko.

  • K K | 14. 2. 2007 18:56

    A když místo mouky dáte strouhanku tak jsou krásně křupavé, nenasáknout kolik oleje či sádla při klasickém smažení.

  • MartinV | 14. 2. 2007 09:27

    Bramboráky peču na teflonce zcela bez oleje, je to v pohodě a jsou výborné. Někdy do těsta přidám 1/4-1/3 objemu kysaného zelí a vyjdou vynikající zelňáky, nebo přidám vařenou čočku a vyjde taky dobrá placka na večeři.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Brambory
Pokrmy Přílohy Z brambor Brambory Oběd Večeře Pozdní večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek Hladká mouka Kmín Majoránka Pepř mletý Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Květákové placičky se šunkou

Květákové placičky se šunkou

Salát z červené řepy s hruškou

Salát z červené řepy s hruškou

Roláda  piškotová

Roláda piškotová

Pravé italské tiramisu II.

Pravé italské tiramisu II.

Tmavý čokoládový koláč

Tmavý čokoládový koláč

Vepřové kotlety se špekáčkem

Vepřové kotlety se špekáčkem

Cizrnová pánev

Cizrnová pánev

Zapečené brambory s kuřecím masem

Zapečené brambory s kuřecím masem

Rychlé červené karí s krevetami

Rychlé červené karí s krevetami

Doporučujeme

Bleskové špagety s rajčaty a burratou

Bleskové špagety s rajčaty a burratou

40 minut
Cuketové hranolky

Cuketové hranolky

35 minut
Kapie plněné kuřecím masem

Kapie plněné kuřecím masem

30 minut
Ostružiny s mandlovou drobenkou

Ostružiny s mandlovou drobenkou

80 minut
Ratatouille

Ratatouille

40 minut
Krémová polévka s fazolkami a koprem

Krémová polévka s fazolkami a koprem

80 minut
Cuketová bábovka

Cuketová bábovka

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

249
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
46
Krémová omáčka s kuřecím masem a žampiony
Krémová omáčka s kuřecím…
39
Rebarborový obrácený koláč s mandlemi
Rebarborový obrácený…
35
Bezmasá dýňová směs nejen na topinky
Bezmasá dýňová směs…
33
Paprikové (nejen) jehněčí špízy s tzatziki
Paprikové (nejen)…

Zajímavé články

Arónie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji využít v kuchyni, aby vám chutnala
Arónie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji…
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je uchovat na zimu
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je…
Jak na dokonalé krevety? Od výběru přes loupání až po senzační recepty
Jak na dokonalé krevety? Od výběru přes loupání…
11 rajčatových polévek, které budete milovat. Ta ze školní jídelny jim nesahá ani po paty!
11 rajčatových polévek, které budete milovat. Ta…
Claudia Schiffer jedla v dětství stále dokola jedno jídlo. Do dietního jídelníčku byste ho asi nezařadili
Claudia Schiffer jedla v dětství stále dokola…
AHA.cz Ex-ministr zdravotnictví Vojtěch promluvil o Něrgešové

Ex-ministr zdravotnictví Vojtěch promluvil o Něrgešové

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Hvězdná módní inspirace do přechodného počasí: Bodovala Pavlová, Švandová i Leitgeb

Hvězdná módní inspirace do přechodného počasí: Bodovala Pavlová, Švandová i Leitgeb

Ženy.cz Nesnáším lidi. Chci být sama, co je na tom špatně?

Nesnáším lidi. Chci být sama, co je na tom špatně?

Blesk.cz Osudoví muži Zagorové (†75) Vágner a Margita na výročí: Míjeli se u hrobu! Proč nepřišli společně?

Osudoví muži Zagorové (†75) Vágner a Margita na výročí: Míjeli se u hrobu! Proč nepřišli společně?

SportRevue.cz FOTO: 50 (ex)sportovkyň, které vypadají v bikinách zatraceně dobře

FOTO: 50 (ex)sportovkyň, které vypadají v bikinách zatraceně dobře

Maminka.cz Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Blesk Horoskopy Bohyní po padesátce? Odbornice prozrazuje rituály, které změní váš pohled na stárnutí!

Bohyní po padesátce? Odbornice prozrazuje rituály, které změní váš pohled na stárnutí!

  • Recepty.cz
  • Pečený bramborák
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact