Najděte si myslivce a už pro vás nedostatkovým zbožím nebude.. V období honů se doma neví co s nimi..:o)
V této úpravě s k němu hodí hrnkové knedlíky. Je to zcela sváteční pokrm.
A my si ho nevieme predstavit s niecím iným nez s ryzou. Co podla Vás by malo byt prílohou?
Bažant s R Ý Ž Í ???!!! To snad ne!!!
Anonym, prečo si myslíte , že takouto prípravou sa bažant pokazí ? ?? Predsa každé mäso aj hydina sa dá pripraviť na množstvo spôsobov, a neznamená to, že len jeden je správny a ostatné "pokazené ".
Proč nedostatkové? Např. Makro ho v sezoně má velmi často a taková stehna naložená v divokém koření a másle a druhý den pečená s olivami a podávaná s bramborovým knedlíkem a červeným zelím (s přídavkem šípkové nebo rybízové marmeládyí) nemá chybu, proč jen klasika?
Bažant je tak "nedostatkové" zboží, že je podle mne hrozná škoda jej takto kazit. Myslím, že není nad klasiku - pečený s rýží.