• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Pečený amur se žampiony a cibulí
Napište svůj komentář k receptu

Pečený amur se žampiony a cibulí

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 17
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pečený amur se žampiony a cibulí
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 800
      g amur
    • 1
      lžíce koření na ryby
    • 2
      stroužek česnek
    • 200
      g žampiony
    • 1
      ks červená cibule
    • 150
      g máslo
    • 2
      dl rybí vývar nebo drůbeží
    • 1
      špetka kmín
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
  • Příloha
    • brambory
    • parmazán
    • máslo

Postup přípravy receptu

1
Do ryb vetřeme koření s utřeným česnekem a necháme hodinu odležet. Pak je vložíme do máslem vymazaného pekáčku na drobně pokrájenou cibuli, poklademe kousky zbylého másla, přidáme vývar a 20 minut pečeme přikryté v troubě (180 stupňů). Poté rybu posypeme plátky žampionů, osolíme, lehce okmínujeme, opepříme a pečeme dalších 15 minut.
2
Plátky oloupaných brambor uvaříme v osolené vodě, pak zprudka opečeme na másle a posypeme parmazánem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Amur (ryba) v bylinkovém těstíčku

Amur (ryba) v bylinkovém těstíčku

Bramboráčky s žampiony a cibulí

Bramboráčky s žampiony a cibulí

Pečený králík se žampiony

Pečený králík se žampiony

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Horáková | 9. 8. 2011 19:29

    Manžel je vášnivý rybář a nosí domů ryby skoro obden, až mi s nimi občas leze na nervy, ale tady se dají najít výborné úpravy a tipy na naložení, pečení a grilování. Tento recept patří mezi zdařilé a velice chutné, doporučuji vyzkoušet, my byli moc spokojení.

  • recepty73
    recepty73 | 16. 11. 2010 11:20

    ...pokud to nebude zrovna amur,ale nějaká jiná ,,ploutev,, nic se neděje ;-) :-D

  • Marie Kyrianová | 3. 6. 2010 19:12

    Koukám,že asi jíte jenom amury a vkládáte samé dobrůtky. Vy jste mě normálně donutil vypravit se o víkendu na ryby,protože jsem dostala nutkavou chuť na Vaše dobrůtky

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Amur Brambory Červená cibule Česnek Kmín Koření na ryby Máslo Parmazán Pepř mletý Rybí vývar Sůl Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pikantní masové nudličky

Pikantní masové nudličky

Tvarohový mřížkový koláč

Tvarohový mřížkový koláč

Máslové řízky

Máslové řízky

Kefírová buchta od Camm

Kefírová buchta od Camm

Italská kuchyně- předkrmy - salát Caprese

Italská kuchyně- předkrmy - salát…

Jehněčí kýta pečená se 40 stroužky mladého česneku - Gigot aux 40 gousses d ail

Jehněčí kýta pečená se 40 stroužky…

Nutela (DUKAN)

Nutela (DUKAN)

Pečená dýně (velice chutná)

Pečená dýně (velice chutná)

Luxusní punčák

Luxusní punčák

Doporučujeme

120 minut
Vepřové výpečky se špenátem a bramborovým knedlíkem

Vepřové výpečky se špenátem a…

20 minut
Rychlá mexická fazolová polévka

Rychlá mexická fazolová polévka

45 minut
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou strouhankou

Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…

90 minut
Francouzské brambory

Francouzské brambory

80 minut
Strouhaný kakaový koláč

Strouhaný kakaový koláč

45 minut
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

60 minut
Tvarohová bábovka

Tvarohová bábovka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Poslední sledované recepty

28
Bramborový rychlý salát s hořčicovým dresingem
Bramborový rychlý salát…
24
Pesto ze sušených rajčat
Pesto ze sušených rajčat
23
Křehký dort s revení
Křehký dort s revení
22
Bramborovo - rybí krokety
Bramborovo - rybí krokety
18
Zelný salát s majoránkou
Zelný salát s majoránkou

Zajímavé články

Hřejivé podzimní menu nejen na víkend: Od snídaně až po večeři
Hřejivé podzimní menu nejen na víkend: Od snídaně…
Sladké pečení s margotkou: Bezkonkurenční moučníky z ikonické tyčinky s kokosovo-rumovou příchutí
Sladké pečení s margotkou: Bezkonkurenční…
Šup šup buchta: Nejrychlejší a nejjednodušší moučník, který se vždycky povede
Šup šup buchta: Nejrychlejší a nejjednodušší…
Slané šátečky z listového těsta: Máme pro vás 5 výtečných náplní, na kterých si určitě pochutnáte!
Slané šátečky z listového těsta: Máme pro vás 5…
Rajčata v konzervě: Na co se hodí celá, krájená, drcená či pasírovaná?
Rajčata v konzervě: Na co se hodí celá, krájená,…
AHA.cz Ruml nevydržel mlčet: Pravda o stavu Polívky

Ruml nevydržel mlčet: Pravda o stavu Polívky

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Půvab nevydrží věčně: Které české miss by dnes korunku nedostaly?

Půvab nevydrží věčně: Které české miss by dnes korunku nedostaly?

Ženy.cz Průvodce randění na Tinderu: Poznáte psychopata ještě před první schůzkou?

Průvodce randění na Tinderu: Poznáte psychopata ještě před první schůzkou?

Blesk.cz Šokující přiznání Robbieho Williamse: Ztrácím zrak! Z injekcí na hubnutí?

Šokující přiznání Robbieho Williamse: Ztrácím zrak! Z injekcí na hubnutí?

SportRevue.cz VIDEO: To musíte vidět! 17 neuvěřitelných sportovních propadáků, kiksů a trapasů

VIDEO: To musíte vidět! 17 neuvěřitelných sportovních propadáků, kiksů a trapasů

Maminka.cz Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Blesk Horoskopy 4 znamení zvěrokruhu, která si do konce roku najdou novou lásku! Patříte mezi ně?

4 znamení zvěrokruhu, která si do konce roku najdou novou lásku! Patříte mezi ně?

Další doporučené recepty:

Pečené zelí s dýní
Pečené zelí s dýní
Pečení pstruzi
Pečení pstruzi
Pečený (grilovaný) hrášek
Pečený (grilovaný) hrášek
Pečený bramborák
Pečený bramborák
Pečený bůček
Pečený bůček
Pečený bůček s drůbežími játry na kmíně
Pečený bůček s drůbežími játry na kmíně
  • Recepty.cz
  • Pečený amur se žampiony a cibulí
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact