• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pečené vepřové plátky v debrecínském zelí
Napište svůj komentář k receptu

Pečené vepřové plátky v debrecínském zelí

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 36
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pečené vepřové plátky v debrecínském zelí
Pečené vepřové plátky v debrecínském zelí
Pečené vepřové plátky v debrecínském zelí
Pečené vepřové plátky v debrecínském zelí
Pečené vepřové plátky v debrecínském zelí
Pečené vepřové plátky v debrecínském zelí
Pečené vepřové plátky v debrecínském zelí
Pečené vepřové plátky v debrecínském zelí
Pečené vepřové plátky v debrecínském zelí
7fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 800
      g vepřové maso bez kosti: krkovice, kotleta, plec cca
    • sůl
    • pepř mletý
    • olej nebo sádlo na vymazání
    • 1
      kg kysané zelí okapané, NEPROPLACHOVAT!
    • 4
      stroužek česnek cca
    • 1
      lžíce mletá sladká paprika nebo namíchaná s pálivou (dle chuti) , plnější
    • 300
      g debrecínské párky 250 -
    • 250
      ml šlehačka

Postup přípravy receptu

1
Maso nakrájíme na plátky nebo kostky, osolíme, opepříme a dáme na dno vymazaného pekáče. Do mísy si nasypeme okapané zelí, které ochutíme česnekem (4-6 stroužků), paprikou, pepřem a solí. Se solí opatrně, párky mohou být slané až dost. Do mísy přidáme i na kolečka pokrájené pásky a vše důkladně promícháme. Promíchané zelí nasypeme do pekáče na maso, trochu ho "uplácáme" a zalijeme smetanou. Pekáč zaklopíme dalším pekáčem nebo zakryjeme alobalem a dáme péct do předehřáté trouby na 190 stupňů na cca 60 minut do změknutí masa - vyzkoušíme vidličkou. Během pečení zkontrolujeme, zda není třeba maso podlít (vývarem, vodou nebo mlékem).
2
Podáváme s knedlíkem, bramborem nebo bramborovými noky.
3
K masu můžeme vložit i pokrájenou slaninu nebo plátky můžeme položit na drobně pokrájený uzený špek.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuře na debrecínském zelí

Kuře na debrecínském zelí

Pečené vepřové plátky delikates

Pečené vepřové plátky delikates

Pečené vepřové koleno na zelí

Pečené vepřové koleno na zelí

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Zuzana | 4. 12. 2016 06:53

    Měli jsme je včera k obědu a byly vynikající. Trochu zbylo, tak jsem do pekáče dala i zbytek brambor a k ránu jsem jen slyšela cvakání lžíce o dno. To když se manžel vrátil z cest, zbouchal ten zbytek i bez ohřátí. :-D

  • Tereza | 11. 5. 2015 20:24

    Výborné a docela pikantní, zapili jsme to pivečkem a je nám blaze :-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové Zelenina
Maso Pokrmy Ze zeleniny Vepřové Oběd Večeře Pečení Velikonoce Výjimečný den Posvícení Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Debrecínské párky Kysané zelí Mletá sladká paprika Olej Pepř mletý Šlehačka Sůl Vepřové maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Guláš bez masa

Guláš bez masa

Pracny - recept po babičce

Pracny - recept po babičce

Nivovo-česnekoví slimáci

Nivovo-česnekoví slimáci

Boží penne rigate

Boží penne rigate

Rybí pomazánka od babičky

Rybí pomazánka od babičky

Pivní preclíky, housky, rohlíky

Pivní preclíky, housky, rohlíky

Dušené maso s dýní

Dušené maso s dýní

Cookies chip

Cookies chip

Česneková krkovička na tymiánových bramborách

Česneková krkovička na tymiánových…

Doporučujeme

35 minut
Mrkvový krém se zázvorem a chilli

Mrkvový krém se zázvorem a chilli

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

70 minut
Dýňová polévka s červenou čočkou

Dýňová polévka s červenou čočkou

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

90 minut
Rychlá bábovka

Rychlá bábovka

105 minut
Řepánky

Řepánky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

36
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
25
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
19
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
15
Míša řezy
Míša řezy
14
Sulc - recept po babičce
Sulc - recept po babičce

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní polévky k večeři
Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní…
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně skladovat a proč je dobré je namočit?
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně…
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět sladkými příběhy ukrytými v pečivu
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět…
Rostou! 10 skvělých receptů z podzimních hub, které možná dělávala i vaše babička
Rostou! 10 skvělých receptů z podzimních hub,…
Restaurant Week se vrací: Láká na výhodná menu do luxusních hotelových restaurací i k Pohlreichovi
Restaurant Week se vrací: Láká na výhodná menu do…
AHA.cz Brzobohatý už problém neskrývá: Rodinný odkaz ohrožen závislostí

Brzobohatý už problém neskrývá: Rodinný odkaz ohrožen závislostí

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Blesk pro ženy Od korunky krásy k politice: Jak šel čas s bývalou Miss ČR Monikou Brzeskovou?

Od korunky krásy k politice: Jak šel čas s bývalou Miss ČR Monikou Brzeskovou?

Ženy.cz Můj názor? Zákaz tepláků ve škole je vyhlášení války hiphopové kultuře

Můj názor? Zákaz tepláků ve škole je vyhlášení války hiphopové kultuře

Blesk.cz Operní pěvec Štefan Margita (69) odhalil: Zvláštní znamení nad hrobem Hanky (†75)!

Operní pěvec Štefan Margita (69) odhalil: Zvláštní znamení nad hrobem Hanky (†75)!

SportRevue.cz VIDEO: 17 sportovkyň, které pózovaly v plavkách pro magazín Sports Illustrated

VIDEO: 17 sportovkyň, které pózovaly v plavkách pro magazín Sports Illustrated

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Říjnový úplněk v Beranu přinese bouřlivé emoce. Pozor na hádky a impulzivní kroky!

Říjnový úplněk v Beranu přinese bouřlivé emoce. Pozor na hádky a impulzivní kroky!

Další doporučené recepty:

Pečené vepřové ocásky (nejen) s bramborami
Pečené vepřové ocásky (nejen) s…
Pečené vepřové ocásky s kořenovou zeleninou
Pečené vepřové ocásky s kořenovou…
Pečené vepřové plátky delikates
Pečené vepřové plátky delikates
Pečené zelí s dýní
Pečené zelí s dýní
Pečení pstruzi
Pečení pstruzi
Pečený (grilovaný) hrášek
Pečený (grilovaný) hrášek
  • Recepty.cz
  • Pečené vepřové plátky v debrecínském zelí
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact