• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Pečené vepřové plátky delikates
Napište svůj komentář k receptu

Pečené vepřové plátky delikates

autor: Jitka 37
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 214
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pečené vepřové plátky delikates
Pečené vepřové plátky delikates
Pečené vepřové plátky delikates
Pečené vepřové plátky delikates
Pečené vepřové plátky delikates
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 750
      g vepřová kýta
    • 2
      lžíce olej
    • 1
      špetka sůl
    • 4
      stroužek česnek
    • 1
      ks cibule větší
  • Na zálivku
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      lžíce sojová omáčka
    • 1
      lžíce worcestrová omáčka
    • 3
      lžíce kečup - jemný
    • 0,50
      lžička cukr
    • 1
      špetka mletá paprika
    • 1
      špetka pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Z vepřové kýty nakrájíme plátky, mírně je naklepeme, okraje nařízneme a potřeme česnekem utřeným se solí. Pekáček vytřeme olejem, vložíme maso, posypeme sekanou cibulí a zalijeme zálivkou. Pečeme ve vyhřáté troubě doměkka. Během pečení můžeme plátky trochu podlít vlažnou vodou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Toasty delikates

Toasty delikates

Pečené vepřové plátky v debrecínském zelí

Pečené vepřové plátky v debrecínském…

Vepřové plátky zapečené s cuketou

Vepřové plátky zapečené s cuketou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Kepsar | 29. 12. 2019 08:36

    Dělala jsem s vícekrát s různými přílohami..nejvíce nám chutná s kaší..

  • Jiří Kundrát | 14. 3. 2018 12:52

    Výborné, zařadil jsem si tento recept do kuchařky.

  • max | 13. 12. 2016 12:59

    Ano, chuťově je to dobré, jen hodně mastné - udělala jsem někde chybu?

  • mejdylko | 4. 1. 2016 15:23

    Udělala jsem dvojnásobnou dávku zálivky, místo cukru použila med a podle doporučení jsem dala ještě hořčici. Podlila jsem to trochou piva a dělala cca 50 minut (asi 20min pod poklicí a pak zbytek bez). Jako přílohu jsem zvolila pečenou dýni hokaido, kterou jsem rozmačkala a přidala osmaženou cibulku. Výborná věc. Velmi doporučuji :) <3

  • Deni | 28. 11. 2015 18:24

    Tento recept můžu jenom doporučit. Přidala sem do zálivky doporučenou hořčicí. Zapekla sem dohromady s neloupanými brambory. Během chvilky úžasné jídlo. :-)

  • Adéla | 9. 10. 2015 12:59

    Je to velmi dobré, chválím recept, a fotka odpovídá, je to výpek, dle mého, marináda je na mase, červená od kečupu.

  • jenda77 | 16. 2. 2014 08:51

    Tento recept je fakt dost dobrý ! Ale já ho trochu vylepšil :-) Dal jsem vše na pekáč a musel odjet ! Takže to 1 den bylo v lednici ! Jedna báseň . Nechte to marinovat a uvidíte , fakt mňamka

  • Jenda77 | 16. 2. 2014 08:50

    Tento recept je fakt dost dobrý ! Ale já ho trochu vylepšil :-) Dal jsem vše na pekáč a musel odjet ! Takže to 1 den bylo v lednici ! Jedna báseň . Nechte to marinovat a uvidíte , fakt mňamka

  • Kamilek77 | 17. 8. 2013 12:54

    Dílo bylo právě dokončeno a je snědeno :-P Přidal jsem do zálivky taky lžičku hořčice, podle níže uvedené "Lady detox", neuvěřitelná mňamka ;-) a jako příloha mi příjde opravdu nejvhodnější a nejchutnější klasicky vařený, solený brambor.

  • Maru | 2. 6. 2013 13:25

    Dneska jsem vařila a moc nám všem chutnalo. Přílohu jsme měli vařené brambory sypané pažitkou a oběd byl super. Jen malá poznámečka, přijde mi, ža ta fotečka je k jinému jídlu, měla jsem sůsek pěkně hnědý po té, co se tam dává sojová omáčka a worchester. ;-) Výsledku to však vůbec nevadí. dík za recept.

  • jura | 20. 1. 2013 12:34

    tak se dilo zdařilo

  • jura | 20. 1. 2013 08:56

    mám to v troubě, tak uvidíme ;-)

  • jaran.terek | 30. 11. 2012 12:25

    Taky se mi to povedlo.Mooc dobré :-P

  • Lady Detox | 28. 2. 2011 12:55

    Taky sem udělala tento recept. Úžasný. Na popud přítele jsem přidala do zálivky lžíci hořčice a jsem ráda že sem ho poslechla. Jako přílohu sem zvolila očištěné brambory nakrájené na měsíčky, posypané kořením na americké brambory, osolené, opepřené a pečené spolu s plátky. Po upečení brambor sem je přelila zakysanou smetanou, smíchanou s bazalkou solí a papřem. Chrochteli sme blahem :-)

  • adulis | 21. 1. 2011 16:30

    :-$

  • Matej Beno | 14. 3. 2009 10:53

    Ako prilohu by som odporucil zapekane brambory

  • Jitka Klusová | 10. 12. 2007 17:36

    Záleží na troubě jak peče, ta moje dost rychle, takže peču ze začátku tak na 180 a pak stáhnu na 150, někdy přikryju alobalem, to když vidím, že maso rychle tmavne. A délka pečení podle druhu masa, prostě to zkouším vidličkou, jestli už je měkké. Odhaduji tak 45min. až hodinu.

  • p v | 10. 12. 2007 11:07

    Zatim neumim moc s troubou, na kolik vyhrata a jak dlouho se asi pece?

  • Alena | 7. 8. 2007 15:41

    Moc nám chutnalo, podávala jsem s opečeným bramborem.

  • Anonym | 13. 11. 2006 17:59

    Zkuste k tomu brambůrky ala tuty.Skvělé

  • Zdeňka | 13. 11. 2006 13:49

    Hanko,já bych k tomu dala brambory,opečené brambory,americké brambory,event.hranolky.

  • Hana Rožníčková | 13. 11. 2006 10:04

    Prosím, jaká se hodí příloha?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Cukr Kečup - jemný Mletá paprika Olej Pepř mletý Rostlinný olej Sojová omáčka Sůl Vepřová kýta Worcestrová omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pečená zelenina

Pečená zelenina

Anglické zázvorové sušenky

Anglické zázvorové sušenky

Frankfurtská polévka

Frankfurtská polévka

Jablečný tvarohový dort

Jablečný tvarohový dort

Meruňkový závin

Meruňkový závin

Domácí chleba

Domácí chleba

Dobré špízy

Dobré špízy

Buřtguláš trochu jinak

Buřtguláš trochu jinak

Fazole z konzervy

Fazole z konzervy

Doporučujeme

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

65
Jogurtový chléb
Jogurtový chléb
52
Cereální hruškový / jablečný závin (štrůdl)
Cereální hruškový /…
34
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
26
Kynutá skořicová bábovka
Kynutá skořicová bábovka
20
Bramborový salát s okurkou a koprem
Bramborový salát s…

Zajímavé články

Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i nasladko. A má jednu velkou výhodu!
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez lepku a s minimem kalorií!
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez…
AHA.cz Neskutečných 178 milionů! Heřmánek sepsal závěť den před smrtí

Neskutečných 178 milionů! Heřmánek sepsal závěť den před smrtí

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Ženy.cz 5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

Blesk.cz 13. komnata lékaře bez hranic Tomáše Šebka: Otec všechny mlátil!

13. komnata lékaře bez hranic Tomáše Šebka: Otec všechny mlátil!

SportRevue.cz Jedou z kopce. 9 slavných fotbalistů, jejichž kdysi zářivá kariéra padá strmě dolů

Jedou z kopce. 9 slavných fotbalistů, jejichž kdysi zářivá kariéra padá strmě dolů

Maminka.cz Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. &#039;Každý měsíc kupuji nové boty,&#039; říká maminka

Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. &#039;Každý měsíc kupuji nové boty,&#039; říká maminka

Blesk Horoskopy V novém dílu Eroskopu se svléká Martiano: Žhavé výstřely! Co čeká vaše znamení?

V novém dílu Eroskopu se svléká Martiano: Žhavé výstřely! Co čeká vaše znamení?

Další doporučené recepty:

Pečené vepřové koleno na zelí
Pečené vepřové koleno na zelí
Pečené vepřové ocásky (nejen) s bramborami
Pečené vepřové ocásky (nejen) s…
Pečené vepřové ocásky s kořenovou zeleninou
Pečené vepřové ocásky s kořenovou…
Pečené vepřové plátky v debrecínském zelí
Pečené vepřové plátky v debrecínském…
Pečené zelí s dýní
Pečené zelí s dýní
Pečení pstruzi
Pečení pstruzi
  • Recepty.cz
  • Pečené vepřové plátky delikates
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact