Troubu předehřejte na 180 °C. Olej rozpalte ve velké pánvi, nejlépe s nepřilnavým povrchem. Přidejte česnek, houby a slaninu a opékejte 5 minut do zlato-hněda.
2
Pak směs přendejte do zapékací mísy o objemu asi 2,5 litru, vsypte rýži, zalijte bujonem, dobře promíchejte, těsně překryjte alobalem a pečte 40 minut nebo dokud rýže neabsorbuje veškerou tekutinu.
3
Nakonec vmíchejte špenát, parmazán a máslo a podle chuti osolte a opepřete.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Zdena
|24. 3. 2013 15:03
A zdroj: Albert!
vinylka13
|24. 3. 2013 12:19
Ahoj,
koukni na web..Najdeš tam slevy a akce v obchodech přehledně na jednom místě.
Navíc můžeš sbírat body, za které získáš poukázky na nákup.Za každý den, kdy se přihlásíte získáte 1 kupíka,Již při samotné registraci získáte 25 kupíků. Dalších 25 kupíků získáte za první nastavení hlídání jakéhokoliv produktu nebo kategorie atp.. Poukázky zasílají vždy ve čtvrtek a můžete je utratit za cokoliv.. super
Vyzkoušej to taky! Tady je odkaz: http://www.kupi.cz/?u=bu6pa