• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Pečené rybí filety na bramborách
Napište svůj komentář k receptu

Pečené rybí filety na bramborách

autor: Anička Palátová
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pečené rybí filety na bramborách
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks rybí file zmražené
    • 500
      g brambory
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka tymián
    • 1
      lžička koření na ryby
    • 1
      hrnek bílé víno
    • olivový olej

Postup přípravy receptu

1
Filety necháme polorozmrznout, brambory oloupeme a nakrájíme na větší kostičky, kterými vyložíme pekáč. Zalijeme vínem a trochou vody. Brambory posypeme tymiánem a osolíme. Pak poklademe filety, které posypeme kořením na ryby, solí, pepřem a pokapeme olivovým olejem. Dáme do předehřáté trouby na 200 °C. Necháme péci cca 30-40 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečené rybí filety

Zapečené rybí filety

Přírodní rybí filety se zeleninou

Přírodní rybí filety se zeleninou

Rybí filety s fenyklovým salátem

Rybí filety s fenyklovým salátem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Broník z L.A. | 13. 12. 2012 11:29

    Nejdříve jsem dal na půl hodiny do trouby brambory jak je v receptu,pak jsem teprve přidal filety. Na filety jsem nakrájel ještě plátky oliv s plátky šery rajčat. (Víno jsem dal červené). A pak na konec lehce posypal strouhaným sýrem. Co dodati? Super! Zkuste. ;-)

  • sarka rudlova | 9. 2. 2012 10:43

    No nejsem moc vybíravá, ale tohle už vařit nebudu...brambory byly i po 45 min. v troubě polotvrdé, zatímco filé bylo vysušené. Víno chuti na bramborám nepřidalo...

  • Boris Dunaj | 12. 7. 2011 12:57

    Zkusil jsem recept a také bych se chtěl zeptat, jestli se brambory dávají na pekáč syrové nebo již uvařené, protože jsem je měl po 40 minutách stále nedodělané... Děkuju za odpověď.

  • Boris Dunaj | 12. 7. 2011 12:56

    Zkusil jsem recept a také bych se chtěl zeptat, jestli se brambory dávají na pekáč syrové nebo již uvařené, protože jsem je měl po 40 minutách stále nedodělané... Děkuju za odpověď.

  • Jana | 6. 10. 2006 08:01

    Filé jsem předem trochu opekla na pánvi,a pak jsem pokračovala podle receptu.Lehká dobrá večeře.Jen příště zkusím dát pod filé ještě pár plátků čerstvých rajčat a proužky paprik.

  • Anna Palátová | 13. 3. 2006 09:34

    Dávám je tam syrové , ve víně a vodě se krásně podusí a změknou :-)

  • Ilona Landová | 12. 3. 2006 14:48

    Paní Palátová, ty brambory dáváte na pekáček syrové,či uvařené?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílé víno Brambory Koření na ryby Olivový olej Pepř mletý Rybí file Sůl Tymián
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Čínské vepřové kostky

Čínské vepřové kostky

Cuketový kotlík

Cuketový kotlík

Nivová omáčka ke grilovanému masu

Nivová omáčka ke grilovanému masu

Přírodní plátek s křenovou omáčkou

Přírodní plátek s křenovou omáčkou

Zapékané brambory s brokolicí a kuřecím masem

Zapékané brambory s brokolicí a…

Mexický salát Pico de Gallo

Mexický salát Pico de Gallo

Kuře po sečuánsku

Kuře po sečuánsku

Dušené maso s hráškem

Dušené maso s hráškem

Vaječná omeleta s medvědím česnekem

Vaječná omeleta s medvědím česnekem

Doporučujeme

30 minut
Voňavé batátové karí

Voňavé batátové karí

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

60 minut
Dýňové rizoto

Dýňové rizoto

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

69
Pohanka s uzeným masem
Pohanka s uzeným masem
58
Bešamelová omáčka s česnekovými výhonky
Bešamelová omáčka s…
54
Drožďová (kvasnicová) pomazánka se slaninou
Drožďová (kvasnicová)…
39
Voňavé batátové karí
Voňavé batátové karí
17
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Polévka ze zelí, rajčat…

Zajímavé články

Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji upéct pomalu, rychle nebo jen pro dva
Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji…
Martinské ořechové rohlíčky bez droždí: Na tyhle bude chtít každý recept!
Martinské ořechové rohlíčky bez droždí: Na tyhle…
Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené, moravské, sladké nebo pečené?
Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené,…
Domácí dýňový koláč je podzimní hit: Upečte si ho podle návodu krok za krokem
Domácí dýňový koláč je podzimní hit: Upečte si ho…
Domácí jogurt bez jogurtovače: Je to jednodušší, než jste si mysleli
Domácí jogurt bez jogurtovače: Je to jednodušší,…
AHA.cz Děsivá diagnóza Prachaře: Hanychová už nevydržela mlčet

Děsivá diagnóza Prachaře: Hanychová už nevydržela mlčet

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Voňavá aviváž pro miminka i atopiky. Silan Sensitive prošel náročným testem maminek

Vyzkoušeli jste: Voňavá aviváž pro miminka i atopiky. Silan Sensitive prošel náročným testem maminek

Dáma.cz Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Blesk pro ženy Denní horoskop na čtvrtek 6. 11. 2025: Komu se splní tajný sen a kdo zazáří v práci?

Denní horoskop na čtvrtek 6. 11. 2025: Komu se splní tajný sen a kdo zazáří v práci?

Ženy.cz Odmítnutí alkoholu = společenská poprava. Proč pro „nepití“ musíte mít důvod?

Odmítnutí alkoholu = společenská poprava. Proč pro „nepití“ musíte mít důvod?

Blesk.cz Vilma Cibulková po nervovém kolapsu: Nezvěstná! Telefon marně vyzvání…

Vilma Cibulková po nervovém kolapsu: Nezvěstná! Telefon marně vyzvání…

SportRevue.cz FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

Maminka.cz Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Blesk Horoskopy Nový díl Eroskopu: Sexy pád do neznáma! Co v erotice čeká vaše znamení?

Nový díl Eroskopu: Sexy pád do neznáma! Co v erotice čeká vaše znamení?

  • Recepty.cz
  • Pečené rybí filety na bramborách
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact