Řízky naklepeme, osolíme, opaprikujeme, posypeme grilovacím kořením. Pekáček vymažeme olejem, položíme na něj řízky a zalijeme je šlehačkou, ve které jsme rozmíchali sýr, kečup, majoránku a česnek. Pečeme ve vyhřáté troubě do změknutí.
2
<BR>Podáváme s bramborem, hranolkami nebo bramborovou kaší a zeleninovým salátem.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
as
|26. 3. 2007 07:33
Moc dobré! Pochutnali jsme si celá rodina.Určitě někdy zopakuji.
Linda Klein
|19. 3. 2007 20:48
Vynikajici chut! Recept jsem doporucila sestre, taktez jeji rodina si velmi pochvalovala.
Anonym
|2. 12. 2006 22:25
Dovoluji si odpovědět za autora.Já dělala v pekáčku z varného skla s pokličkou.Pekla jsem asi 3/4 - 1 hod pod pokličkou a díky strouhanému sýru a kečupu zrůžovělo i bez odkrytí.Ať se povede i Vám!
Niki
|2. 12. 2006 11:16
Máš ten pekáček ze začátku zakrytej?Nevyškvaří se ta štávička?
Anonym
|1. 12. 2006 18:07
Dneska jsme měli k obědu.Jen pozor na sůl nebo grilovací koření,v tom už je sůl.Výbornéééééééé!
Zuzana Šindlerová
|9. 10. 2006 13:51
Vynikající jídlo, kečup se sýrem dodá krásnou barvu, takže vyvážené chuťově i na oko. Měla jsem na oběd i zedníky a základy na baráček byly natošup :-))))
Anonym
|10. 9. 2006 15:17
SUPER!!! Vyvážená chuť!
Jitka
|4. 8. 2006 11:24
Nemělo to chybu - rodina se olizuje ještě při vzpomínce :)))
Katka Novakova
|27. 12. 2005 17:14
Bylo to opravdu vyborne...doporucuje cela rodina:))