• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Pečené ovoce sestry Pavlínky
Napište svůj komentář k receptu

Pečené ovoce sestry Pavlínky

autor: aknesad
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pečené ovoce sestry Pavlínky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • jablka
    • pomeranč
    • kiwi
    • borůvkový kompot
    • 3
      ks hřebíček 2-3
    • skořice mletá
    • 0,50
      kg cukr

Postup přípravy receptu

1
Ovoce nakrájíme na malé kousky, vsypeme na plech, dáme borůvkový kompot a vše ostatní, promícháme a dáme do trouby péct asi tak půl hodiny.
2
Vzniklou směs dáme do sklenice, uložíme v lednici. Do hrnku si podle chuti dáme směs, většinou stačí jedna lžíce a zalijeme vřelou vodou a máme vynikající čaj s kousky ovoce.
3
Ovoce si můžeme dát podle své chuti i broskve, meruňky no prostě, co je zrovna na trhu a co máme rádi. Borůvkový kompot ale chybět nesmí, ten dodá barvu a šťávu.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Malínský špaček od sestry Ireny

Malínský špaček od sestry Ireny

Grilované ovoce se sezamovým griliášem

Grilované ovoce se sezamovým griliášem

Ovoce v želé

Ovoce v želé

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • olča | 16. 3. 2006 08:43

    Mám připravené v ledničce neustále - všem moc chutná. Zpříjemňujeme si tak tu letošní nekonečnou zimu.Přidávám i kompotovaný ananas, ale bez šťávy, protože pak se vše zbarví do fialova a mám radši, když čaj zůstane pěkně červený.i

  • J J | 15. 3. 2006 16:14

    Moc dobré hlavně teď v zimě s kapkou rumu.

  • Anonym | 11. 2. 2006 15:52

    Vyzkoušela jsem u kamárádky, která to připravila podle tohoto receptu a je to vynikající.

  • D K | 10. 2. 2006 13:18

    Nepřipálí se to, protože kompot tam nalejete i se šťávou a ovoce taky za chvíli pustí šťávu.A pokud přece jen máte strach, tak můžete malinko podlít vodou. Dělám to na teflonovém plechu a tam se to nepřipálí a občas to zamíchám. A borůvky nemusíte dávat, můžete vyzkoušet i jiné tmavé ovoce. Já jsem to ale ještě s jiným nedělala, protože borůvky se osvědčily. A proč se to zrovna peče po tom jsem nepátrala, hlavně, že nám to chutná.

  • helenus | 10. 2. 2006 11:29

    niečo podobné som robila v mojej mikrovlnke s funkcou crisp (zapekanie). ovocie som nakrájala na kúsky, dala som ho na crisp tanier (pozor, bez cukru!) a "piekla" som ho cca 10 min. keďže som to robila v zime, kedy nie je taký veľký výber čerstvéh ovocia, použila som aj ovocie z kompótu bez šťavy. "upečené" ovocie sme jedli teplé posypané škoricovým cukrom.

  • Jitka | 10. 2. 2006 10:51

    Zajímalo by mě proč se to ovoce peče. Ovoce miluju jakékoliv a ve velkém a vím že někdo dělá čaj třeba z jablečných slupek nebo z rybízu, ale já jsem to ještě nezkoušela. A tady je to rovnou z několika druhů a ještě borůvky... až to někdo vyzkoušíte, dejte vědět. Ještě otázku, nepřipeče se to na ten plech? Jak je tam ten cukr...

  • Jaroslava Oumarová | 10. 2. 2006 10:48

    Znám a potvrzuji, že je vynikající, voňavý - když jej zasterilujete, tak v tomto období jako když ho najdete...:-)

  • Airan | 10. 2. 2006 09:54

    Velmi zajimave...neco podobneho se dela na Sibir, jen se ovoce zaleje predem stakanem vodky a potom doliva varici vodou:-))) Ten vas caj primo laka vyzkouset si ho:-))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nápoje Horké nápoje
Zdravě i chutně Nápoje Ostatní Ovoce Nealkoholické Teplé Pro děti Pečení Děti Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Borůvkový kompot Cukr Hřebíček Jablka Kiwi Pomeranč Skořice
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Víkendová omeleta

Víkendová omeleta

Jarní pomazánka

Jarní pomazánka

Plněné langoše

Plněné langoše

Bábovka s olejem

Bábovka s olejem

Velikonoční mazanec bez vajec

Velikonoční mazanec bez vajec

Špízy se sýrem a uzeninou

Špízy se sýrem a uzeninou

Lilková směs s nivou

Lilková směs s nivou

Srnčí hřbet na liškách

Srnčí hřbet na liškách

Kuřecí zapečené s rajčaty a mozzarellou

Kuřecí zapečené s rajčaty a…

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

73
Švei-ču-žou
Švei-ču-žou
58
Rybí špíz s nudlemi shirataki
Rybí špíz s nudlemi…
32
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
25
Těstoviny (nejen) s krevetami a cuketou
Těstoviny (nejen) s…
24
Rybí směs se zeleninou a nudlemi
Rybí směs se zeleninou a…

Zajímavé články

Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
AHA.cz Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Blesk pro ženy 5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Nesvačilová dětskou knihu křtila, Holubová všechny zlila!

Nesvačilová dětskou knihu křtila, Holubová všechny zlila!

SportRevue.cz Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Maminka.cz 7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

  • Recepty.cz
  • Pečené ovoce sestry Pavlínky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact