• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pečené ovoce sestry Pavlínky
Napište svůj komentář k receptu

Pečené ovoce sestry Pavlínky

autor: aknesad
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pečené ovoce sestry Pavlínky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • jablka
    • pomeranč
    • kiwi
    • borůvkový kompot
    • 3
      ks hřebíček 2-3
    • skořice mletá
    • 0,50
      kg cukr

Postup přípravy receptu

1
Ovoce nakrájíme na malé kousky, vsypeme na plech, dáme borůvkový kompot a vše ostatní, promícháme a dáme do trouby péct asi tak půl hodiny.
2
Vzniklou směs dáme do sklenice, uložíme v lednici. Do hrnku si podle chuti dáme směs, většinou stačí jedna lžíce a zalijeme vřelou vodou a máme vynikající čaj s kousky ovoce.
3
Ovoce si můžeme dát podle své chuti i broskve, meruňky no prostě, co je zrovna na trhu a co máme rádi. Borůvkový kompot ale chybět nesmí, ten dodá barvu a šťávu.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Malínský špaček od sestry Ireny

Malínský špaček od sestry Ireny

Grilované ovoce se sezamovým griliášem

Grilované ovoce se sezamovým griliášem

Ovoce v želé

Ovoce v želé

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • olča | 16. 3. 2006 08:43

    Mám připravené v ledničce neustále - všem moc chutná. Zpříjemňujeme si tak tu letošní nekonečnou zimu.Přidávám i kompotovaný ananas, ale bez šťávy, protože pak se vše zbarví do fialova a mám radši, když čaj zůstane pěkně červený.i

  • J J | 15. 3. 2006 16:14

    Moc dobré hlavně teď v zimě s kapkou rumu.

  • Anonym | 11. 2. 2006 15:52

    Vyzkoušela jsem u kamárádky, která to připravila podle tohoto receptu a je to vynikající.

  • D K | 10. 2. 2006 13:18

    Nepřipálí se to, protože kompot tam nalejete i se šťávou a ovoce taky za chvíli pustí šťávu.A pokud přece jen máte strach, tak můžete malinko podlít vodou. Dělám to na teflonovém plechu a tam se to nepřipálí a občas to zamíchám. A borůvky nemusíte dávat, můžete vyzkoušet i jiné tmavé ovoce. Já jsem to ale ještě s jiným nedělala, protože borůvky se osvědčily. A proč se to zrovna peče po tom jsem nepátrala, hlavně, že nám to chutná.

  • helenus | 10. 2. 2006 11:29

    niečo podobné som robila v mojej mikrovlnke s funkcou crisp (zapekanie). ovocie som nakrájala na kúsky, dala som ho na crisp tanier (pozor, bez cukru!) a "piekla" som ho cca 10 min. keďže som to robila v zime, kedy nie je taký veľký výber čerstvéh ovocia, použila som aj ovocie z kompótu bez šťavy. "upečené" ovocie sme jedli teplé posypané škoricovým cukrom.

  • Jitka | 10. 2. 2006 10:51

    Zajímalo by mě proč se to ovoce peče. Ovoce miluju jakékoliv a ve velkém a vím že někdo dělá čaj třeba z jablečných slupek nebo z rybízu, ale já jsem to ještě nezkoušela. A tady je to rovnou z několika druhů a ještě borůvky... až to někdo vyzkoušíte, dejte vědět. Ještě otázku, nepřipeče se to na ten plech? Jak je tam ten cukr...

  • Jaroslava Oumarová | 10. 2. 2006 10:48

    Znám a potvrzuji, že je vynikající, voňavý - když jej zasterilujete, tak v tomto období jako když ho najdete...:-)

  • Airan | 10. 2. 2006 09:54

    Velmi zajimave...neco podobneho se dela na Sibir, jen se ovoce zaleje predem stakanem vodky a potom doliva varici vodou:-))) Ten vas caj primo laka vyzkouset si ho:-))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nápoje Horké nápoje
Zdravě i chutně Nápoje Ostatní Ovoce Nealkoholické Teplé Pro děti Pečení Děti Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Borůvkový kompot Cukr Hřebíček Jablka Kiwi Pomeranč Skořice
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Okurkový salát alá tzatziky

Okurkový salát alá tzatziky

Pizza rohlíky

Pizza rohlíky

Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky a papriky

Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…

Sushi s lososem

Sushi s lososem

Buchta z mikrovlnky

Buchta z mikrovlnky

Raubířovy zapečené těstoviny

Raubířovy zapečené těstoviny

Jemné lívance z acidofilního mléka - bez vajec

Jemné lívance z acidofilního mléka -…

Izraelský hummus

Izraelský hummus

Čokoládová buchta z remosky

Čokoládová buchta z remosky

Doporučujeme

70 minut
Holandský řízek a šťouchané brambory

Holandský řízek a šťouchané brambory

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

31
Bramborovo-houskový knedlík
Bramborovo-houskový…
27
Francouzská cibulačka z pomalého hrnce
Francouzská cibulačka z…
27
Carpaccio z červené řepy
Carpaccio z červené řepy
25
Rychlý ovocný koláč ze zakysané smetany
Rychlý ovocný koláč ze…
24
Pečená pražma s mangovou salsou
Pečená pražma s mangovou…

Zajímavé články

Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
AHA.cz Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz Král StarDance Oskar Hes: Kamarádům lhal o sexu!

Král StarDance Oskar Hes: Kamarádům lhal o sexu!

SportRevue.cz FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

  • Recepty.cz
  • Pečené ovoce sestry Pavlínky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact