• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Pečené obložené řízky
Napište svůj komentář k receptu

Pečené obložené řízky

autor: Vlastina
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 90
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pečené obložené řízky
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 4
      ks vepřové maso nebo krůtí
    • sůl
    • pepř mletý
    • grilovací koření
    • olej
    • strouhanka
    • 2
      ks vejce
    • 4
      plátek anglická slanina
    • 4
      plátek šunka
    • 2
      ks cibule velké
    • 2
      ks paprika
    • 4
      ks rajčata
    • sýr

Postup přípravy receptu

1
Řízky naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme grilovacím kořením, potřeme je z obou stran olejem a necháme odležet. Potom obalíme ve strouhance (strouhanku do řízků lehce rukou zatlačíme) a pak v rozšlehaných vejcích. Pekáč vymažeme olejem, a řízky na něj položíme. Na každý řízek dáme plátek anglické slaniny, šunky a posypeme krájenou cibulí, krájenými loupanými rajčaty a proužky paprik. Pečeme v troubě asi 45 minut. Před dopečením posypeme řízky strouhaným sýrem a dopečeme do růžova. Podáváme s brambory a tatarkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Obložené papriky

Obložené papriky

Obložené žemle

Obložené žemle

Obložené rybí žemličky (housky, bagetky)

Obložené rybí žemličky (housky,…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Irča Š. | 17. 7. 2014 18:14

    Moc dobre jidlo,delala jsem z kotletky a i pod masicko dle rady cibulku a pochutnali jsme si uplne vsichni vcetne rodicu. Druhy den za studena take lahudka. Pouze jsem pekla dele nez 45min,a to 1.5hod na 160-180st (zpocatku cca 3/4hod 160st a zbytek 180st)

  • Ňulinka
    Ňulinka | 31. 12. 2010 08:55

    Opět jsem dělala na oslavu a musela dávat recept,všichni se olizovali a hlavně se dá připravit dopředu,slavit s návštěvou a papka se zapéká sama,dávám 1*. ;-)

  • Zdenka Kocmichová | 16. 3. 2010 14:18

    Moc dobré, velice příjemná a vyvážená chuť. Použila jsem kuřecí řízky a zapomněla dát cibuli dospodu dle komentářů, takže se to přichytlo k pekáčku:-( Možná by to chtělo v receptu opravit. Jinak dávám za 1. Díky za recept!

  • Zdenka Kocmichová | 16. 3. 2010 14:16

    Moc dobré, příjemná chuť. Rodině chutnalo. Díky za recept!

  • recepty 73 | 14. 3. 2010 16:31

    Cibuli jsem vložil též pod řízky,všem chutnalo,ikdyž já řízky nejraději klasicky.Posílám jedničku a foto.Jiří

  • Lenka Hrdinová | 21. 12. 2009 22:40

    Výýýýborné!!!Určitě budeme dělat častěji!

  • Ivana Šlapáková | 30. 11. 2009 17:03

    Dobré. Skutečně ale doporučuji dát obalené řízky na vrstvu cibule, jinak se obal přichytí a připálí. Dala jsem malous kleničku leča a dobré. Možná i bez te šunky a sýru. Každý jak má apetit. Ale dobré.

  • Marie Cihlova | 28. 11. 2009 14:57

    Vyborne,pouzila jsem kureci,cibuli dala pod maso a zapomnela ho obalit,ale i tak super,vsem moc chutnalo i detem:-)

  • Petra Křepelová | 22. 6. 2009 07:33

    Rajčata jsme neloupali, jinak vše dle receptu a měli jsme výborný oběd! Moc díky za prima recept!!

  • Zuzana Šindlerová | 20. 7. 2008 19:24

    Výborný nedělní oběd, jak psala Margita, na vymazaný plech jsem dala pod řízky cibuli a řízky se vůbec nepřipekly. Rajčata jsem dala z plechovky loupaná, krájená. Moc jsme si pochutnali, dávám zaslouženou jedničku.

  • Š M | 15. 7. 2008 21:00

    Tak tieto rezne mi náramne chutili, boli fakt skvelé....tiež sa mi trošku pripiekli, ale neva...je to za 1

  • Iva Pěnkavová | 14. 4. 2008 12:11

    vynikající , rodina žádá opakovat , všem doporučuji !

  • Anonym | 1. 3. 2008 20:52

    Perfektne!!!!!Dnes sme oslavovali narodeniny nasho syna - babicky si jedlo nevedeli vynachvalit. Inspirovala som sa aj Sabrinou a do vajicka som dala majoranku a pridala aj pretlaceny cesnak. Odporucam. Dakujem Vlaste za super recept. Petra

  • jesica | 13. 11. 2007 13:54

    Jedno z nejoblíbenějších jídel mé drahé polovičky, nedávám cibuli ani papriku, rajčata neloupu a sýr dávám tak 3min. před uplným dodělaním a je to lahoda. Dělám to z kuřecích prsíček, je to i docela syté.Mňamka

  • Kateřina Candrová | 1. 8. 2007 21:07

    Použila jsem kuřecí maso a místo zeleniny lečo. Navrch jsme k eidamu přimíchali oštěpok. Bylo to nepřekonatelné. Děkuji za recept.

  • Jana Losová | 27. 1. 2007 08:55

    Jedli jsme na oslavě,je to opravdu vynikající.V nejbližší době zkusím překvapit i doma.Ňulinka.

  • Kristýna Jirotová | 29. 10. 2006 10:51

    s vařením teprve začínám a tak jsem si vybrala recept podle komentářů. bohužel to tentokrát nevyšlo. čekala jsem lahodu, každý si to chválí, ale docela zklamání. přišlo mi t dost přeplácané a jako lečo. tak snad příště

  • Monika | 12. 10. 2006 13:45

    Dávám za 1* je to rychlé a vynikajicí.

  • Margita | 23. 5. 2006 06:21

    Robila som už tretíkrát. Výborné, len vždy sa mi prilepili o pekáč. Posledný krát som dala na vymastený plech pokrájanú cibuľu a na to som poukladala rezne a urobila tak ako je v recepte.Rezne som pekne zobrala z plechu. Hodnotím za 1.

  • Evca Sz | 21. 4. 2006 13:59

    tuto mnamku jsem delala uz mesic tomu a zapomnela jsem napsat komentar...je to mnam... memu priteli tento recept moc chutnal a delala jsem uz 2x z kurecich rizku.. musim vyzkouset i z veproveho, urcite to bude taky moc dobre...jinak je to zase fajn recept do me kucharky.. urcite davam za 1* :-]

  • Nilda | 4. 3. 2006 23:44

    MUsím opravdu moc pochválit!!!!!!!!!!!!!!!

  • Sabrina | 23. 1. 2006 08:28

    take jsem tento recept delala ted o vikendu, vsem nam doma moc chutnal, potrela jsem maso cesnekovym korenim, pokapala tabascem, do vajicka pridala majoranku, dala hodne cibule a syra, je to lehky i rychly, dekuji za recept, Sabrina

  • Renáta Brabcová | 20. 11. 2005 19:00

    Taky jsem to dnes vyzkoušela, ale z kuřecích prsou a s pečenými bramborami a moc nám to chutnalo - doporučuji.

  • Di | 18. 11. 2005 08:32

    Také jsem recept dělala a připadal mi sice chutný, ale ne výjimečný. Podle komentářů jsem čekala mnohem víc.

  • Jana Mrázová | 17. 11. 2005 17:48

    Nebylo to špatné, ale čekala jsem mnohem víc! Kdybych dala na maso lečo, bylo by to asi stejné....

  • Monísek Karešová | 2. 11. 2005 12:18

    O víkendu jsem tento recept vyzkoušela.Očekávala jsem trošku víc, ale zas tak špatné to nebylo.

  • Janička :o) | 25. 10. 2005 11:14

    Skvělé, moc jsem si s přítelem pochutnala :o) V elektrické troubě jsem to pekla 45 minut na 150°C, pak zvýšila na 200°C a pekla 10 minut, nakonec jsem nasypala sýr a pekla opět na 150°C 5 minut. Lahoda, fakt výborné :)

  • XY | 24. 10. 2005 19:15

    Fakt výborné, lahodné, i když je trochu víc upečené

  • annika | 21. 10. 2005 18:54

    Moc dobre, jen jsem tam nedavala cibuli a misto normalnich rajcat jsem dala krajene rajcatka Valfruta. Mohu jen doporucit

  • Míša NN | 18. 10. 2005 14:41

    Tak jsem tento receptík vyzkoušela a byla jsem fakt překvapená jak ÚŽASNÁ je to MŇAMKA !!!!! Fakt super :-) Je to rychlé,jednoduché (jsem úplný začátečník) a báječně to chutná!!! Pekla jsem 30minut zakryté,pak 10minut nezakryté a pak ještě po přidání sýru 5 minut. Neměla jsem slaninu tak jsem tam dala moravské uzené a bylo to SUPER. K tomu brambory s tatarkou jak je uvedeno v receptu a fakt to nemělo chybu!!! Díky

  • Anonym | 17. 10. 2005 17:48

    tanto recept dělám trochu jinak a to že vep.maso potřu hořčicí

  • 7UP | 17. 10. 2005 17:15

    Tak jsem po precteni tolika komentaru s takovou chvalou take neodolala a musela jsem udelat take. Me tento recept moc neokouzli,cekala jsem, ze to bude lepsi, ale pritel si pochvaloval a chtel by tento obidek zase. Vyzkousela jsem i jine recepty pani Vencove a ty nemaji chybu, takze zustavam priznivcem techto stranek. 7UP

  • Bohdana | 17. 10. 2005 13:40

    Musim se pridat k ostanim chvalam. Recept jsem take vyzkousela, na kazdy platek jsem navic jeste nalilia lzici smetany, ale myslim, ze to nebylo ani treba. Hezky to vypadalo zvenku a v brise jeste lepe.

  • Petra | 4. 10. 2005 18:05

    Fakt výborné, moc jsme si pochutnali.Dávám za jedna.

  • Lenka Ďuríšková | 3. 10. 2005 15:58

    Tak jsem taky zkoušela a OPRAVDU BOMBA!!! Všem doporučuju,není co zkazit a pochutná si i největší kritik.

  • Andrea Manová | 2. 10. 2005 15:07

    Vyzkoušela jsem tento recept a opravdu super!!!!

  • Leona Morenova | 30. 9. 2005 22:35

    I tchyně se cpala jak o život..... A to je co říct.Prostě super.

  • Kaeřina | 29. 9. 2005 22:58

    Není co dodat, jídlo bylo výborné,manžel je hodně vybíravý, ale u tohoto jídla se olizoval až za ušima,takže moc děkuji

  • Jana | 29. 9. 2005 14:40

    Recept jsem vyzkoušela celkem s nedůvěrou. Ale přítel prý nic lepšího nejedl. Musím se tedy nechat častěji inspirovat vašimi recepty. Díky.

  • pupen Hons | 27. 9. 2005 23:09

    Super!!!

  • Inka | 26. 9. 2005 14:30

    Opravdu moc dobré. Použila jsem vepřové a i když jinak do dětí vepřové nedostanu, tentokrát ho zmlaskli a s chutí. Chválila i tchýně.

  • Naďa | 19. 9. 2005 23:00

    Výtečné,dělala jsem z krůtího a pekáč jsem si na prvních asi 30 minut přikryla alobalem a teprve po zasypání sýrem,jsem dopékala odkryté.Zeleninka byla krásná,chuť výtečná,prostě pí Vencová a její recepty nemají chybu.......Díky

  • Veronika H. | 19. 9. 2005 13:26

    Pekla jsem nejdriv neprikryte a zeleninka se mi po 15 minutach zacala trochu pripalovat. Prikryla jsem to tedy a s napetim cekala na vysledek. Kdyz jsme vytahla hotove dilo s trouby tak jsem moc nadsena nebyla, ovsem po prvnim soustu.......!!!!!!Ta chut je neuveritlena!!!Velice me to prekvapilo a urcite budu delat znovu!Uz vim jak lepe na to:O).Vynikajici.Dekuji.V.

  • Jarka CH | 16. 9. 2005 12:55

    Já též hlásím "výborné".Dělala jsem zapeč.řízečky o víkendu a celá rodinka si pomlaskávala.Dělala jsem to z vykoštěných kotlet.Pravda,prostřední řízečky se mi v zapékačce malinko přichytily,ale naštěstí to bylo opravdu jen malinko.Pro příště už vím,že to mám vypnout o chvilku dříve.To je totiž vždy kámen úrazu mé trouby,vždy když peču něco nového,tak se většinou nemůžu řídit dobou pečení udanou u receptu,ale prostě musím do trouby koukat.Peče si jak se jí chce!Asi ji budu muset vyměnit!Ale recept je fakt jednička !!!

  • Kafenka :-) | 15. 9. 2005 12:15

    Tak právě jsme dojedli.. přítel je celkem "fajnšmekr" a hned tak něčím ho nenadchnu.. jídlo sice sní, ale málo chválí... Ale tohle se mu fakt líbilo, chutnalo a dokonce chválil!!! Děkuju za super recept.

  • Kafenka | 15. 9. 2005 11:11

    Tak právě jsem to zavřela do remosky... a dokonce už to začíná zlehka vonět, tak jsem fakt zvědavá.. Dám určitě vědět, jak to dopadlo.

  • Érinka | 14. 9. 2005 14:51

    Během pečení jsme byli doslova nešťastní (:-)), protože se nám to připeklo, tak jsme to podlili trochou vody a jen se modlili.....no výsledek byl výborný! Příjemně nás to překvapilo:-)))))

  • míša | 12. 9. 2005 17:32

    Jak pejsek a kočička vařili dort :o) . Je to hodně podobné zapečeným kotletám se smetanou a sýrem... Až na ty rajčata by to šlo...

  • Anonym | 11. 9. 2005 18:12

    Všichni mlaskali, je to rychlé a výborné

  • Zdenek | 9. 9. 2005 17:58

    sem zacatecnik, potrebuju vedet NA KOLIK TO MAM PECT a Odkopene x Zaklopene?? DIKY DIKY DIKY.

  • Anonym | 7. 9. 2005 20:34

    Lubor má pravdu, je to špica

  • LUBOR | 6. 9. 2005 19:42

    ŠPICA!!!!!!!!!

  • XY | 6. 9. 2005 19:17

    Tohle je snad nejlepší recept ve Vaší kuchařce. VYNIKAJÍCÍ

  • Monika | 6. 9. 2005 08:53

    Přestože mě na první pohled připadlo,že je recept chuťově překombinovaný,zkusila jsem ho.To víte,vařím každý den pro celou rodinu a stereotypy jsou strašná věc-tedy šla jsem do toho a ejhle!Máte všichni pravdu,zaslouží si to ty ovace.Je to skvělé,skvělé!!Nevím na kolik to pečete,ale za nejnutnější považuji vystihnout ten moment,kdy se vám to ještě nepálí ale už se šťáva a dospod propadlé rajčátka začínají spékat do hněda.To je bašta...

  • Romana Vencalkova | 5. 9. 2005 19:49

    Jedla jsem to studene od kamaradky a nemelo to chybu. Urcite to zkusim, teple to musi byt jeste lepsi.

  • Katerina Shibazaki | 5. 9. 2005 14:04

    VVBORNE!!! Pouzila jsem kureci rizky, a zeleninu navrch jsem trochu pokapala olivovym olejem. Jedli jsme k tomu bagetu. Uz dlouho jsem nejedla neco tak dobreho!!!

  • Anonym | 31. 8. 2005 19:15

    jednička!!!!!

  • Zuzana Sládková | 31. 8. 2005 14:41

    Moc nám chutnalo, manžel pochvaloval, jak je to jemné a lahodné (dělali jsme z vepřového). Zbylo nám, a tak jsme zkusili pro změnu jako přílohu rýži, a taky to bylo moc dobré. Jídlo je to pestré a velmi chutné - i pro malé děti. Stávám se pravidelnou čtenářkou vašeho webu a vždy si vyberu něco dobrého, nového a netradičního k nedělnímu obědu, což manžel velmi chválí :-)

  • Stáňa Nová | 29. 8. 2005 21:46

    Povedlo se, moc dobré

  • Zuzana Trambová | 23. 8. 2005 23:04

    Dělala jsem o víkendu, pozvala sousedy a všichni pomlaskávali. Je to prostě super

  • Jana Han | 23. 8. 2005 10:27

    Dnes bylo k veceri. Jen jsem nemela dost tvrdeho syru a tak jsem pouzila na jeden rizek nivu. Byla u nas doslova bitva, kazdy chtel uloupit alespon kousek s nivou. Predpis je neuveritelne vyborny, coz moje rodina behem konzumace neustale pripominala . Myslela jsem, ze bude jeste na zitra a to jsem se seredne spletla. Priste udelam vice.

  • Beabea | 20. 8. 2005 16:11

    Dnes jsem to udělala z kuřecích řízku...Super.Děkují p.Vencová.

  • Aja | 20. 8. 2005 08:43

    Souhlasím s Blankou, recept je prostě super!!

  • Jana Kováčová | 19. 8. 2005 18:30

    Výborné!

  • Blanka | 19. 8. 2005 13:43

    Vcera jsem varila i pro zname. Uvarila jsem tento recept, ale nevedela jsem, jak to bude chutnat, tak jsem radsi udelala jeste jeden osvedceny. Muzu vam rict, ze vsichni se pochvalovali tento recept - je to opravdu vyborne!!!

  • Aleš Sobel ing | 14. 8. 2005 08:20

    Vynikající,vyzkoušel a vřele doporučuji.je možno i měnit maso,také vynikající.

  • Andrea Martinkova | 12. 8. 2005 18:10

    Mňam,mňam,je to fakt moc dobrý,doporučuji.

  • Stáňa | 12. 8. 2005 13:49

    Doporučuji, výborné!!!

  • Václav Bělice | 12. 8. 2005 09:03

    Bezvadný recept. Díky

  • Romana Nováková | 11. 8. 2005 18:58

    Dneska k obedu jsem tento recept vyzkousela a cela rodina si naramne pochutnala. Pul hodiny jsem to pekla prikryte a deset minut neprikryte. Moc dekuji za vyborny recept.

  • Milan Daniel | 7. 8. 2005 14:54

    Tak jsem si přečetl všechny ty reakce a budu takový masochista, že si nechám trýznit chuťové buňky až do příští neděle. Pak ale omráčím rodinu! Už to tisknu a schovávám.Díky za všechny recepty a vůbec za web, je skvělý!!!!!

  • von Taafe | 6. 8. 2005 09:45

    Tohle vyborne jidlo znam uz dlouho, jen to cele nedavam do pekace, ale do neceho vyssiho (zapekaci miska, kastrol) a pekne ZALIJI SLEHACKOU... to je teprf dobrota...

  • Václav Aubrecht | 5. 8. 2005 07:25

    DOBRÝ DEN. Ví někdo co a jak přidat do strouhanky na obalování řízků aby nezvlhla a neodlupovala se, když dám řízky do mrazáku ??? DĚKUJI

  • Anonym | 3. 8. 2005 12:52

    Fakt bomba!!! Šplhla jsem si u rodiny

  • jiří hrdlička | 1. 8. 2005 21:00

    Recept je výborný.zkuste přidat koření country nebo steak-nemá to chybu.

  • Eva | 1. 8. 2005 11:58

    super, doporucuju a davam jednicku

  • HANKA | 31. 7. 2005 07:16

    Výborné,všem doporučuji.

  • Ĺucik | 29. 7. 2005 07:27

    Dělala jsem to z kuřecího masa, hodnocení strávníků bylo vynikající a zájem o recept je taky veliký takže ho šířím dál :)

  • Jana z VM | 26. 7. 2005 10:19

    Paní Vencová, byl to náš nedělní a pondělní oběd. Bylo to vynikající !!!!!!!!!!!!!!!!!! Dala jsem ze zeleniny jenom papriky - všechny barvy - nakrájené na plátky, hodně cibule a nakonec hodně sýra a bylo to výborný. Tento recept budeme dělat opravdu hodně, hodně často. :o))Ještě dodávám, že strouhanku jsem zaklepala paličkou do masa - dělala jsem z kotlet - a předem zprudka opekla a potom teprve naskládala na plech. Díky za výborný recept!!

  • Lída Ch. | 22. 7. 2005 13:51

    Toto jídlo znám z hovězího. Nejlepší je použít hovězí plátky. Může se předpřipravit v tlakovém hrnci a na závěr dopéci v troubě (aby to trochu chytlo barvu), ale může se to jíst i jen připravené v papiňáku. Do papiňáku dávám tak na 1 cm vody, než ho uzavřu. Původní recept byl pro remosku, kterou nemám, proto ten tlakový hrnec. Je to výborné.

  • Jarda | 21. 7. 2005 14:04

    na kolik stupnu se to pece?Neumim varit ale zkusim to

  • Kája | 16. 7. 2005 21:28

    Fakt moc dobré a i já jsem to zvládla a to je už co říct

  • Marcela Bodečková | 16. 7. 2005 00:19

    Výborné, nemám co dodat. jedli jsme to dva dny, moooc dobré i studené.Pekla jsme ve varném skle a chodila se dívat, co to dělá....zelenina pustila hodně šťávy...vynikající.Macek

  • Alina | 15. 7. 2005 22:28

    Z krůtích nebo kuřecích řízků je to báječné

  • Martina | 15. 7. 2005 21:24

    moje maminka místo té zeleniny nasypala na řízky moravanku i se šťávou. je to trochu pikantní a my tomu říkáme řízky cikánské nebo naruby.

  • Lenka | 15. 7. 2005 09:23

    Tak uvařeno. Bylo to výborné. Nakonec jsem to udělala z kuřecího masa a bylo to vynikající.

  • Lenka | 14. 7. 2005 16:56

    Děkuji za odpověď. Mám na to podobný názor.Vzhledem k ingrediencím-zejm. cibuli a slanině, mám za to, že je to vhodnější kombinace k vepřovému..Ale ještě jsem nechutnala bohužel ani jedno. Dnes to napravím.

  • marti | 14. 7. 2005 13:31

    Lenka Novotná: já jsem je dělala z vepřových a tak nám to moc chutnalo. A i když kuřecí maso máme asi nejradši, tak v tomhle receptu mi přijde to veprové vhodnější.

  • Lenka Novotná | 14. 7. 2005 10:25

    A jaké ty řízečky jsou lepší? Krůtí nebo spíše vepřové? A co takhle kuřecí?

  • Anonym | 12. 7. 2005 22:16

    V remosce to jde udělat

  • Eva z MB | 12. 7. 2005 18:00

    já to maso nejdřív nechám na pánvičce osmahnout-jen tak aby vajíčko "ztuhlo" .) :) jinak bez chybičky!!! mňam

  • Mysak | 12. 7. 2005 04:56

    Prosim vas lidicky muzu to delat i v remosce???

  • Alina | 11. 7. 2005 19:10

    Souhlasím s Alis, toto jídlo vynikající, ale má pravdu, že p. Vencová nějak nepublikuje nové recepty, proč? Všechno co jsem od ní dělala bylo báječné

  • Alis | 10. 7. 2005 21:56

    Stejně jako Janinka 1 s hvězdičkou a výzva pro p. Vencovou, nějak nepíšete nové recepty, co je s Vámi? Vaši "žáci" chtějí vyzkoušet Vaše další skvělá jídla!!

  • Janinka | 9. 7. 2005 21:59

    Tak musím říct, že to je zase jeden opravdu skvělý recept paní Vencové. Dnes jsem dělala k obědu, jen jsem asi namačkala moc strouhanky - spotřebovala jsem na to pak 4 vejce. Zapékala jsem odklopené, ale po cca 20-ti minutách to začalo navrchu trošku moc tmavnout a nechtěla se moc pouštět šťávička. Takže na 10 minut jsem to přiklopila a pak už to šlo jak asi má. Zbytek byl na večeři studený - opět bez chyby. Rodina byla úplně unešená. Takže píšeme velikou JEDNIČKU. ... a děkujeme!

  • Libuse Romančíková | 8. 7. 2005 16:28

    Pečeme odklopené,nebo přiklopené?Koupila jsem si keramickou zapékací mísu se skleněným víkem,ale nevím zdali by byla pro přípravu tohoto pokrmu vhodná.

  • Luba | 5. 7. 2005 22:21

    Fakt výborné,předem jsem je nezapékala, dělala jsem to tak jak bylo v receptu, no prostě žúžo

  • marti | 4. 7. 2005 13:10

    Řízky jsem naskládala do pekáče syrové, přesně podle receptu a bylo to výborné!!!

  • Linda | 3. 7. 2005 20:59

    Dnes jsem vyzkoušela k obědu. Bylo to výborné. Všichni si pochvalovali. Zařazuji mezi oblíbené.

  • Alina | 1. 7. 2005 22:16

    Výborné

  • Jana | 13. 6. 2005 22:52

    Já tyi řízky napřed opeču a potom teprve naskládám do pekáče. A někdy to dělám jen tak, že na ně pokladu jen cibuli a plátky anglické a zapeču.Jje to rovněž jedlé.

  • Anonym | 13. 6. 2005 21:53

    Ty řízky se prvně nesmaží?

  • Anonym | 11. 6. 2005 16:57

    Fakt dobré

  • Anonym | 10. 6. 2005 20:35

    Jednoduché, dobré

  • Lubor | 29. 4. 2005 19:15

    Pohádka!!

  • Alice | 17. 7. 2004 17:19

    Všem doporučuji, vynikající

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Cibule Grilovací koření Olej Paprika Pepř mletý Rajčata Strouhanka Sůl Šunka Sýr Vejce Vepřové maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Dršťková polévka grand

Dršťková polévka grand

Žabinec vodníka Česílka

Žabinec vodníka Česílka

Bramborák z chleba

Bramborák z chleba

Ferrero Rocher na plechu

Ferrero Rocher na plechu

Závin z bramborového těsta

Závin z bramborového těsta

Domácí pizza koláč

Domácí pizza koláč

Přesnídávka s ovocem a cuketou

Přesnídávka s ovocem a cuketou

Tvarohový cheesecake s borůvkami

Tvarohový cheesecake s borůvkami

Kapustová polévka s klobásou

Kapustová polévka s klobásou

Doporučujeme

30 minut
Šťavnaté masové koule s parmazánem a rajčaty

Šťavnaté masové koule s parmazánem a…

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Poslední sledované recepty

74
Žloutkové řezy jako vánek
Žloutkové řezy jako vánek
69
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
64
Batáty ve slanině
Batáty ve slanině
45
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…
39
Trojí sladká ovesná kaše
Trojí sladká ovesná kaše

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

SportRevue.cz VIDEO: Legendární trefy. 11 nejslavnějších gólů v dějinách české hokejové reprezentace

VIDEO: Legendární trefy. 11 nejslavnějších gólů v dějinách české hokejové reprezentace

Maminka.cz Bolestné přiznání mámy, jejíž dceři byl na oslavě odepřen dort: Vůči tříletému dítěti to bylo zbytečně kruté, postěžovala si

Bolestné přiznání mámy, jejíž dceři byl na oslavě odepřen dort: Vůči tříletému dítěti to bylo zbytečně kruté, postěžovala si

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Další doporučené recepty:

Pečené masopustní koblihy
Pečené masopustní koblihy
Pečené nadívané kapustové (zelné) listy
Pečené nadívané kapustové (zelné) listy
Pečené nebo smažené (nejen) pórkové rolky / závitky
Pečené nebo smažené (nejen) pórkové…
Pečené papriky k masu
Pečené papriky k masu
Pečené papriky s ančovičkou
Pečené papriky s ančovičkou
Pečené papriky se sýrem, rajčaty a pestem
Pečené papriky se sýrem, rajčaty a…
  • Recepty.cz
  • Pečené obložené řízky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact