• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Pečené obložené řízky
Napište svůj komentář k receptu

Pečené obložené řízky

autor: Vlastina
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 90
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pečené obložené řízky
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 4
      ks vepřové maso nebo krůtí
    • sůl
    • pepř mletý
    • grilovací koření
    • olej
    • strouhanka
    • 2
      ks vejce
    • 4
      plátek anglická slanina
    • 4
      plátek šunka
    • 2
      ks cibule velké
    • 2
      ks paprika
    • 4
      ks rajčata
    • sýr

Postup přípravy receptu

1
Řízky naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme grilovacím kořením, potřeme je z obou stran olejem a necháme odležet. Potom obalíme ve strouhance (strouhanku do řízků lehce rukou zatlačíme) a pak v rozšlehaných vejcích. Pekáč vymažeme olejem, a řízky na něj položíme. Na každý řízek dáme plátek anglické slaniny, šunky a posypeme krájenou cibulí, krájenými loupanými rajčaty a proužky paprik. Pečeme v troubě asi 45 minut. Před dopečením posypeme řízky strouhaným sýrem a dopečeme do růžova. Podáváme s brambory a tatarkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Obložené papriky

Obložené papriky

Obložené žemle

Obložené žemle

Obložené rybí žemličky (housky, bagetky)

Obložené rybí žemličky (housky,…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Irča Š. | 17. 7. 2014 18:14

    Moc dobre jidlo,delala jsem z kotletky a i pod masicko dle rady cibulku a pochutnali jsme si uplne vsichni vcetne rodicu. Druhy den za studena take lahudka. Pouze jsem pekla dele nez 45min,a to 1.5hod na 160-180st (zpocatku cca 3/4hod 160st a zbytek 180st)

  • Ňulinka
    Ňulinka | 31. 12. 2010 08:55

    Opět jsem dělala na oslavu a musela dávat recept,všichni se olizovali a hlavně se dá připravit dopředu,slavit s návštěvou a papka se zapéká sama,dávám 1*. ;-)

  • Zdenka Kocmichová | 16. 3. 2010 14:18

    Moc dobré, velice příjemná a vyvážená chuť. Použila jsem kuřecí řízky a zapomněla dát cibuli dospodu dle komentářů, takže se to přichytlo k pekáčku:-( Možná by to chtělo v receptu opravit. Jinak dávám za 1. Díky za recept!

  • Zdenka Kocmichová | 16. 3. 2010 14:16

    Moc dobré, příjemná chuť. Rodině chutnalo. Díky za recept!

  • recepty 73 | 14. 3. 2010 16:31

    Cibuli jsem vložil též pod řízky,všem chutnalo,ikdyž já řízky nejraději klasicky.Posílám jedničku a foto.Jiří

  • Lenka Hrdinová | 21. 12. 2009 22:40

    Výýýýborné!!!Určitě budeme dělat častěji!

  • Ivana Šlapáková | 30. 11. 2009 17:03

    Dobré. Skutečně ale doporučuji dát obalené řízky na vrstvu cibule, jinak se obal přichytí a připálí. Dala jsem malous kleničku leča a dobré. Možná i bez te šunky a sýru. Každý jak má apetit. Ale dobré.

  • Marie Cihlova | 28. 11. 2009 14:57

    Vyborne,pouzila jsem kureci,cibuli dala pod maso a zapomnela ho obalit,ale i tak super,vsem moc chutnalo i detem:-)

  • Petra Křepelová | 22. 6. 2009 07:33

    Rajčata jsme neloupali, jinak vše dle receptu a měli jsme výborný oběd! Moc díky za prima recept!!

  • Zuzana Šindlerová | 20. 7. 2008 19:24

    Výborný nedělní oběd, jak psala Margita, na vymazaný plech jsem dala pod řízky cibuli a řízky se vůbec nepřipekly. Rajčata jsem dala z plechovky loupaná, krájená. Moc jsme si pochutnali, dávám zaslouženou jedničku.

  • Š M | 15. 7. 2008 21:00

    Tak tieto rezne mi náramne chutili, boli fakt skvelé....tiež sa mi trošku pripiekli, ale neva...je to za 1

  • Iva Pěnkavová | 14. 4. 2008 12:11

    vynikající , rodina žádá opakovat , všem doporučuji !

  • Anonym | 1. 3. 2008 20:52

    Perfektne!!!!!Dnes sme oslavovali narodeniny nasho syna - babicky si jedlo nevedeli vynachvalit. Inspirovala som sa aj Sabrinou a do vajicka som dala majoranku a pridala aj pretlaceny cesnak. Odporucam. Dakujem Vlaste za super recept. Petra

  • jesica | 13. 11. 2007 13:54

    Jedno z nejoblíbenějších jídel mé drahé polovičky, nedávám cibuli ani papriku, rajčata neloupu a sýr dávám tak 3min. před uplným dodělaním a je to lahoda. Dělám to z kuřecích prsíček, je to i docela syté.Mňamka

  • Kateřina Candrová | 1. 8. 2007 21:07

    Použila jsem kuřecí maso a místo zeleniny lečo. Navrch jsme k eidamu přimíchali oštěpok. Bylo to nepřekonatelné. Děkuji za recept.

  • Jana Losová | 27. 1. 2007 08:55

    Jedli jsme na oslavě,je to opravdu vynikající.V nejbližší době zkusím překvapit i doma.Ňulinka.

  • Kristýna Jirotová | 29. 10. 2006 10:51

    s vařením teprve začínám a tak jsem si vybrala recept podle komentářů. bohužel to tentokrát nevyšlo. čekala jsem lahodu, každý si to chválí, ale docela zklamání. přišlo mi t dost přeplácané a jako lečo. tak snad příště

  • Monika | 12. 10. 2006 13:45

    Dávám za 1* je to rychlé a vynikajicí.

  • Margita | 23. 5. 2006 06:21

    Robila som už tretíkrát. Výborné, len vždy sa mi prilepili o pekáč. Posledný krát som dala na vymastený plech pokrájanú cibuľu a na to som poukladala rezne a urobila tak ako je v recepte.Rezne som pekne zobrala z plechu. Hodnotím za 1.

  • Evca Sz | 21. 4. 2006 13:59

    tuto mnamku jsem delala uz mesic tomu a zapomnela jsem napsat komentar...je to mnam... memu priteli tento recept moc chutnal a delala jsem uz 2x z kurecich rizku.. musim vyzkouset i z veproveho, urcite to bude taky moc dobre...jinak je to zase fajn recept do me kucharky.. urcite davam za 1* :-]

  • Nilda | 4. 3. 2006 23:44

    MUsím opravdu moc pochválit!!!!!!!!!!!!!!!

  • Sabrina | 23. 1. 2006 08:28

    take jsem tento recept delala ted o vikendu, vsem nam doma moc chutnal, potrela jsem maso cesnekovym korenim, pokapala tabascem, do vajicka pridala majoranku, dala hodne cibule a syra, je to lehky i rychly, dekuji za recept, Sabrina

  • Renáta Brabcová | 20. 11. 2005 19:00

    Taky jsem to dnes vyzkoušela, ale z kuřecích prsou a s pečenými bramborami a moc nám to chutnalo - doporučuji.

  • Di | 18. 11. 2005 08:32

    Také jsem recept dělala a připadal mi sice chutný, ale ne výjimečný. Podle komentářů jsem čekala mnohem víc.

  • Jana Mrázová | 17. 11. 2005 17:48

    Nebylo to špatné, ale čekala jsem mnohem víc! Kdybych dala na maso lečo, bylo by to asi stejné....

  • Monísek Karešová | 2. 11. 2005 12:18

    O víkendu jsem tento recept vyzkoušela.Očekávala jsem trošku víc, ale zas tak špatné to nebylo.

  • Janička :o) | 25. 10. 2005 11:14

    Skvělé, moc jsem si s přítelem pochutnala :o) V elektrické troubě jsem to pekla 45 minut na 150°C, pak zvýšila na 200°C a pekla 10 minut, nakonec jsem nasypala sýr a pekla opět na 150°C 5 minut. Lahoda, fakt výborné :)

  • XY | 24. 10. 2005 19:15

    Fakt výborné, lahodné, i když je trochu víc upečené

  • annika | 21. 10. 2005 18:54

    Moc dobre, jen jsem tam nedavala cibuli a misto normalnich rajcat jsem dala krajene rajcatka Valfruta. Mohu jen doporucit

  • Míša NN | 18. 10. 2005 14:41

    Tak jsem tento receptík vyzkoušela a byla jsem fakt překvapená jak ÚŽASNÁ je to MŇAMKA !!!!! Fakt super :-) Je to rychlé,jednoduché (jsem úplný začátečník) a báječně to chutná!!! Pekla jsem 30minut zakryté,pak 10minut nezakryté a pak ještě po přidání sýru 5 minut. Neměla jsem slaninu tak jsem tam dala moravské uzené a bylo to SUPER. K tomu brambory s tatarkou jak je uvedeno v receptu a fakt to nemělo chybu!!! Díky

  • Anonym | 17. 10. 2005 17:48

    tanto recept dělám trochu jinak a to že vep.maso potřu hořčicí

  • 7UP | 17. 10. 2005 17:15

    Tak jsem po precteni tolika komentaru s takovou chvalou take neodolala a musela jsem udelat take. Me tento recept moc neokouzli,cekala jsem, ze to bude lepsi, ale pritel si pochvaloval a chtel by tento obidek zase. Vyzkousela jsem i jine recepty pani Vencove a ty nemaji chybu, takze zustavam priznivcem techto stranek. 7UP

  • Bohdana | 17. 10. 2005 13:40

    Musim se pridat k ostanim chvalam. Recept jsem take vyzkousela, na kazdy platek jsem navic jeste nalilia lzici smetany, ale myslim, ze to nebylo ani treba. Hezky to vypadalo zvenku a v brise jeste lepe.

  • Petra | 4. 10. 2005 18:05

    Fakt výborné, moc jsme si pochutnali.Dávám za jedna.

  • Lenka Ďuríšková | 3. 10. 2005 15:58

    Tak jsem taky zkoušela a OPRAVDU BOMBA!!! Všem doporučuju,není co zkazit a pochutná si i největší kritik.

  • Andrea Manová | 2. 10. 2005 15:07

    Vyzkoušela jsem tento recept a opravdu super!!!!

  • Leona Morenova | 30. 9. 2005 22:35

    I tchyně se cpala jak o život..... A to je co říct.Prostě super.

  • Kaeřina | 29. 9. 2005 22:58

    Není co dodat, jídlo bylo výborné,manžel je hodně vybíravý, ale u tohoto jídla se olizoval až za ušima,takže moc děkuji

  • Jana | 29. 9. 2005 14:40

    Recept jsem vyzkoušela celkem s nedůvěrou. Ale přítel prý nic lepšího nejedl. Musím se tedy nechat častěji inspirovat vašimi recepty. Díky.

  • pupen Hons | 27. 9. 2005 23:09

    Super!!!

  • Inka | 26. 9. 2005 14:30

    Opravdu moc dobré. Použila jsem vepřové a i když jinak do dětí vepřové nedostanu, tentokrát ho zmlaskli a s chutí. Chválila i tchýně.

  • Naďa | 19. 9. 2005 23:00

    Výtečné,dělala jsem z krůtího a pekáč jsem si na prvních asi 30 minut přikryla alobalem a teprve po zasypání sýrem,jsem dopékala odkryté.Zeleninka byla krásná,chuť výtečná,prostě pí Vencová a její recepty nemají chybu.......Díky

  • Veronika H. | 19. 9. 2005 13:26

    Pekla jsem nejdriv neprikryte a zeleninka se mi po 15 minutach zacala trochu pripalovat. Prikryla jsem to tedy a s napetim cekala na vysledek. Kdyz jsme vytahla hotove dilo s trouby tak jsem moc nadsena nebyla, ovsem po prvnim soustu.......!!!!!!Ta chut je neuveritlena!!!Velice me to prekvapilo a urcite budu delat znovu!Uz vim jak lepe na to:O).Vynikajici.Dekuji.V.

  • Jarka CH | 16. 9. 2005 12:55

    Já též hlásím "výborné".Dělala jsem zapeč.řízečky o víkendu a celá rodinka si pomlaskávala.Dělala jsem to z vykoštěných kotlet.Pravda,prostřední řízečky se mi v zapékačce malinko přichytily,ale naštěstí to bylo opravdu jen malinko.Pro příště už vím,že to mám vypnout o chvilku dříve.To je totiž vždy kámen úrazu mé trouby,vždy když peču něco nového,tak se většinou nemůžu řídit dobou pečení udanou u receptu,ale prostě musím do trouby koukat.Peče si jak se jí chce!Asi ji budu muset vyměnit!Ale recept je fakt jednička !!!

  • Kafenka :-) | 15. 9. 2005 12:15

    Tak právě jsme dojedli.. přítel je celkem "fajnšmekr" a hned tak něčím ho nenadchnu.. jídlo sice sní, ale málo chválí... Ale tohle se mu fakt líbilo, chutnalo a dokonce chválil!!! Děkuju za super recept.

  • Kafenka | 15. 9. 2005 11:11

    Tak právě jsem to zavřela do remosky... a dokonce už to začíná zlehka vonět, tak jsem fakt zvědavá.. Dám určitě vědět, jak to dopadlo.

  • Érinka | 14. 9. 2005 14:51

    Během pečení jsme byli doslova nešťastní (:-)), protože se nám to připeklo, tak jsme to podlili trochou vody a jen se modlili.....no výsledek byl výborný! Příjemně nás to překvapilo:-)))))

  • míša | 12. 9. 2005 17:32

    Jak pejsek a kočička vařili dort :o) . Je to hodně podobné zapečeným kotletám se smetanou a sýrem... Až na ty rajčata by to šlo...

  • Anonym | 11. 9. 2005 18:12

    Všichni mlaskali, je to rychlé a výborné

  • Zdenek | 9. 9. 2005 17:58

    sem zacatecnik, potrebuju vedet NA KOLIK TO MAM PECT a Odkopene x Zaklopene?? DIKY DIKY DIKY.

  • Anonym | 7. 9. 2005 20:34

    Lubor má pravdu, je to špica

  • LUBOR | 6. 9. 2005 19:42

    ŠPICA!!!!!!!!!

  • XY | 6. 9. 2005 19:17

    Tohle je snad nejlepší recept ve Vaší kuchařce. VYNIKAJÍCÍ

  • Monika | 6. 9. 2005 08:53

    Přestože mě na první pohled připadlo,že je recept chuťově překombinovaný,zkusila jsem ho.To víte,vařím každý den pro celou rodinu a stereotypy jsou strašná věc-tedy šla jsem do toho a ejhle!Máte všichni pravdu,zaslouží si to ty ovace.Je to skvělé,skvělé!!Nevím na kolik to pečete,ale za nejnutnější považuji vystihnout ten moment,kdy se vám to ještě nepálí ale už se šťáva a dospod propadlé rajčátka začínají spékat do hněda.To je bašta...

  • Romana Vencalkova | 5. 9. 2005 19:49

    Jedla jsem to studene od kamaradky a nemelo to chybu. Urcite to zkusim, teple to musi byt jeste lepsi.

  • Katerina Shibazaki | 5. 9. 2005 14:04

    VVBORNE!!! Pouzila jsem kureci rizky, a zeleninu navrch jsem trochu pokapala olivovym olejem. Jedli jsme k tomu bagetu. Uz dlouho jsem nejedla neco tak dobreho!!!

  • Anonym | 31. 8. 2005 19:15

    jednička!!!!!

  • Zuzana Sládková | 31. 8. 2005 14:41

    Moc nám chutnalo, manžel pochvaloval, jak je to jemné a lahodné (dělali jsme z vepřového). Zbylo nám, a tak jsme zkusili pro změnu jako přílohu rýži, a taky to bylo moc dobré. Jídlo je to pestré a velmi chutné - i pro malé děti. Stávám se pravidelnou čtenářkou vašeho webu a vždy si vyberu něco dobrého, nového a netradičního k nedělnímu obědu, což manžel velmi chválí :-)

  • Stáňa Nová | 29. 8. 2005 21:46

    Povedlo se, moc dobré

  • Zuzana Trambová | 23. 8. 2005 23:04

    Dělala jsem o víkendu, pozvala sousedy a všichni pomlaskávali. Je to prostě super

  • Jana Han | 23. 8. 2005 10:27

    Dnes bylo k veceri. Jen jsem nemela dost tvrdeho syru a tak jsem pouzila na jeden rizek nivu. Byla u nas doslova bitva, kazdy chtel uloupit alespon kousek s nivou. Predpis je neuveritelne vyborny, coz moje rodina behem konzumace neustale pripominala . Myslela jsem, ze bude jeste na zitra a to jsem se seredne spletla. Priste udelam vice.

  • Beabea | 20. 8. 2005 16:11

    Dnes jsem to udělala z kuřecích řízku...Super.Děkují p.Vencová.

  • Aja | 20. 8. 2005 08:43

    Souhlasím s Blankou, recept je prostě super!!

  • Jana Kováčová | 19. 8. 2005 18:30

    Výborné!

  • Blanka | 19. 8. 2005 13:43

    Vcera jsem varila i pro zname. Uvarila jsem tento recept, ale nevedela jsem, jak to bude chutnat, tak jsem radsi udelala jeste jeden osvedceny. Muzu vam rict, ze vsichni se pochvalovali tento recept - je to opravdu vyborne!!!

  • Aleš Sobel ing | 14. 8. 2005 08:20

    Vynikající,vyzkoušel a vřele doporučuji.je možno i měnit maso,také vynikající.

  • Andrea Martinkova | 12. 8. 2005 18:10

    Mňam,mňam,je to fakt moc dobrý,doporučuji.

  • Stáňa | 12. 8. 2005 13:49

    Doporučuji, výborné!!!

  • Václav Bělice | 12. 8. 2005 09:03

    Bezvadný recept. Díky

  • Romana Nováková | 11. 8. 2005 18:58

    Dneska k obedu jsem tento recept vyzkousela a cela rodina si naramne pochutnala. Pul hodiny jsem to pekla prikryte a deset minut neprikryte. Moc dekuji za vyborny recept.

  • Milan Daniel | 7. 8. 2005 14:54

    Tak jsem si přečetl všechny ty reakce a budu takový masochista, že si nechám trýznit chuťové buňky až do příští neděle. Pak ale omráčím rodinu! Už to tisknu a schovávám.Díky za všechny recepty a vůbec za web, je skvělý!!!!!

  • von Taafe | 6. 8. 2005 09:45

    Tohle vyborne jidlo znam uz dlouho, jen to cele nedavam do pekace, ale do neceho vyssiho (zapekaci miska, kastrol) a pekne ZALIJI SLEHACKOU... to je teprf dobrota...

  • Václav Aubrecht | 5. 8. 2005 07:25

    DOBRÝ DEN. Ví někdo co a jak přidat do strouhanky na obalování řízků aby nezvlhla a neodlupovala se, když dám řízky do mrazáku ??? DĚKUJI

  • Anonym | 3. 8. 2005 12:52

    Fakt bomba!!! Šplhla jsem si u rodiny

  • jiří hrdlička | 1. 8. 2005 21:00

    Recept je výborný.zkuste přidat koření country nebo steak-nemá to chybu.

  • Eva | 1. 8. 2005 11:58

    super, doporucuju a davam jednicku

  • HANKA | 31. 7. 2005 07:16

    Výborné,všem doporučuji.

  • Ĺucik | 29. 7. 2005 07:27

    Dělala jsem to z kuřecího masa, hodnocení strávníků bylo vynikající a zájem o recept je taky veliký takže ho šířím dál :)

  • Jana z VM | 26. 7. 2005 10:19

    Paní Vencová, byl to náš nedělní a pondělní oběd. Bylo to vynikající !!!!!!!!!!!!!!!!!! Dala jsem ze zeleniny jenom papriky - všechny barvy - nakrájené na plátky, hodně cibule a nakonec hodně sýra a bylo to výborný. Tento recept budeme dělat opravdu hodně, hodně často. :o))Ještě dodávám, že strouhanku jsem zaklepala paličkou do masa - dělala jsem z kotlet - a předem zprudka opekla a potom teprve naskládala na plech. Díky za výborný recept!!

  • Lída Ch. | 22. 7. 2005 13:51

    Toto jídlo znám z hovězího. Nejlepší je použít hovězí plátky. Může se předpřipravit v tlakovém hrnci a na závěr dopéci v troubě (aby to trochu chytlo barvu), ale může se to jíst i jen připravené v papiňáku. Do papiňáku dávám tak na 1 cm vody, než ho uzavřu. Původní recept byl pro remosku, kterou nemám, proto ten tlakový hrnec. Je to výborné.

  • Jarda | 21. 7. 2005 14:04

    na kolik stupnu se to pece?Neumim varit ale zkusim to

  • Kája | 16. 7. 2005 21:28

    Fakt moc dobré a i já jsem to zvládla a to je už co říct

  • Marcela Bodečková | 16. 7. 2005 00:19

    Výborné, nemám co dodat. jedli jsme to dva dny, moooc dobré i studené.Pekla jsme ve varném skle a chodila se dívat, co to dělá....zelenina pustila hodně šťávy...vynikající.Macek

  • Alina | 15. 7. 2005 22:28

    Z krůtích nebo kuřecích řízků je to báječné

  • Martina | 15. 7. 2005 21:24

    moje maminka místo té zeleniny nasypala na řízky moravanku i se šťávou. je to trochu pikantní a my tomu říkáme řízky cikánské nebo naruby.

  • Lenka | 15. 7. 2005 09:23

    Tak uvařeno. Bylo to výborné. Nakonec jsem to udělala z kuřecího masa a bylo to vynikající.

  • Lenka | 14. 7. 2005 16:56

    Děkuji za odpověď. Mám na to podobný názor.Vzhledem k ingrediencím-zejm. cibuli a slanině, mám za to, že je to vhodnější kombinace k vepřovému..Ale ještě jsem nechutnala bohužel ani jedno. Dnes to napravím.

  • marti | 14. 7. 2005 13:31

    Lenka Novotná: já jsem je dělala z vepřových a tak nám to moc chutnalo. A i když kuřecí maso máme asi nejradši, tak v tomhle receptu mi přijde to veprové vhodnější.

  • Lenka Novotná | 14. 7. 2005 10:25

    A jaké ty řízečky jsou lepší? Krůtí nebo spíše vepřové? A co takhle kuřecí?

  • Anonym | 12. 7. 2005 22:16

    V remosce to jde udělat

  • Eva z MB | 12. 7. 2005 18:00

    já to maso nejdřív nechám na pánvičce osmahnout-jen tak aby vajíčko "ztuhlo" .) :) jinak bez chybičky!!! mňam

  • Mysak | 12. 7. 2005 04:56

    Prosim vas lidicky muzu to delat i v remosce???

  • Alina | 11. 7. 2005 19:10

    Souhlasím s Alis, toto jídlo vynikající, ale má pravdu, že p. Vencová nějak nepublikuje nové recepty, proč? Všechno co jsem od ní dělala bylo báječné

  • Alis | 10. 7. 2005 21:56

    Stejně jako Janinka 1 s hvězdičkou a výzva pro p. Vencovou, nějak nepíšete nové recepty, co je s Vámi? Vaši "žáci" chtějí vyzkoušet Vaše další skvělá jídla!!

  • Janinka | 9. 7. 2005 21:59

    Tak musím říct, že to je zase jeden opravdu skvělý recept paní Vencové. Dnes jsem dělala k obědu, jen jsem asi namačkala moc strouhanky - spotřebovala jsem na to pak 4 vejce. Zapékala jsem odklopené, ale po cca 20-ti minutách to začalo navrchu trošku moc tmavnout a nechtěla se moc pouštět šťávička. Takže na 10 minut jsem to přiklopila a pak už to šlo jak asi má. Zbytek byl na večeři studený - opět bez chyby. Rodina byla úplně unešená. Takže píšeme velikou JEDNIČKU. ... a děkujeme!

  • Libuse Romančíková | 8. 7. 2005 16:28

    Pečeme odklopené,nebo přiklopené?Koupila jsem si keramickou zapékací mísu se skleněným víkem,ale nevím zdali by byla pro přípravu tohoto pokrmu vhodná.

  • Luba | 5. 7. 2005 22:21

    Fakt výborné,předem jsem je nezapékala, dělala jsem to tak jak bylo v receptu, no prostě žúžo

  • marti | 4. 7. 2005 13:10

    Řízky jsem naskládala do pekáče syrové, přesně podle receptu a bylo to výborné!!!

  • Linda | 3. 7. 2005 20:59

    Dnes jsem vyzkoušela k obědu. Bylo to výborné. Všichni si pochvalovali. Zařazuji mezi oblíbené.

  • Alina | 1. 7. 2005 22:16

    Výborné

  • Jana | 13. 6. 2005 22:52

    Já tyi řízky napřed opeču a potom teprve naskládám do pekáče. A někdy to dělám jen tak, že na ně pokladu jen cibuli a plátky anglické a zapeču.Jje to rovněž jedlé.

  • Anonym | 13. 6. 2005 21:53

    Ty řízky se prvně nesmaží?

  • Anonym | 11. 6. 2005 16:57

    Fakt dobré

  • Anonym | 10. 6. 2005 20:35

    Jednoduché, dobré

  • Lubor | 29. 4. 2005 19:15

    Pohádka!!

  • Alice | 17. 7. 2004 17:19

    Všem doporučuji, vynikající

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Cibule Grilovací koření Olej Paprika Pepř mletý Rajčata Strouhanka Sůl Šunka Sýr Vejce Vepřové maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Sněhové pusinky na váhu

Sněhové pusinky na váhu

Nepečený tvarohový dort  s ovocem II.

Nepečený tvarohový dort s ovocem II.

Výborná holandská omáčka ala svíčková

Výborná holandská omáčka ala svíčková

Perníčky V.

Perníčky V.

Maso na gril nebo do trouby v barbecue omáčce

Maso na gril nebo do trouby v…

Telecí medailonky s parmskou šunkou a čerstvou šalvějí

Telecí medailonky s parmskou šunkou a…

Shepherd's pie (ovčákův koláč)

Shepherd's pie (ovčákův koláč)

Vanilková bábovka z tvarohu

Vanilková bábovka z tvarohu

Pomazánka se sušenými rajčaty

Pomazánka se sušenými rajčaty

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí piccata

Kuřecí piccata

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Poslední sledované recepty

67
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…
62
Žloutkové řezy jako vánek
Žloutkové řezy jako vánek
55
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
38
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
37
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Kolega Slováčkové (†29) z Ordinace Jašków o její smrti: Nečekal jsem, že to bude tak rychle!

Kolega Slováčkové (†29) z Ordinace Jašków o její smrti: Nečekal jsem, že to bude tak rychle!

SportRevue.cz FOTO: Pikantní snímky norské modelky, která miluje Manchester United

FOTO: Pikantní snímky norské modelky, která miluje Manchester United

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Další doporučené recepty:

Pečené masopustní koblihy
Pečené masopustní koblihy
Pečené nadívané kapustové (zelné) listy
Pečené nadívané kapustové (zelné) listy
Pečené nebo smažené (nejen) pórkové rolky / závitky
Pečené nebo smažené (nejen) pórkové…
Pečené papriky k masu
Pečené papriky k masu
Pečené papriky s ančovičkou
Pečené papriky s ančovičkou
Pečené papriky se sýrem, rajčaty a pestem
Pečené papriky se sýrem, rajčaty a…
  • Recepty.cz
  • Pečené obložené řízky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact