• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Pečené maso s hruškovo-paprikovou přílohou
Napište svůj komentář k receptu

Pečené maso s hruškovo-paprikovou přílohou

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 9
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pečené maso s hruškovo-paprikovou přílohou
Pečené maso s hruškovo-paprikovou přílohou
Pečené maso s hruškovo-paprikovou přílohou
Pečené maso s hruškovo-paprikovou přílohou
Pečené maso s hruškovo-paprikovou přílohou
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 2
      ks cibule
    • sůl
    • pepř mletý nebo drcený kmín
    • 800
      g vepřová plec nebo libovější bůček, cca
  • Hruškovo-papriková příloha
    • 1
      ks červená paprika
    • sůl
    • 1
      ks paprika - žlutá
    • koření na grilovanou zeleninu nebo grilovací koření, adžika...
    • 1
      ks zelená paprika
    • olej
    • 3
      ks hrušky dle velikosti, cca

Postup přípravy receptu

1
Maso pokrájíme, osolíme, okořeníme, jak jsme zvyklí, podlijeme a dáme do pekáče na pokrájenou cibuli péct do předehřáté trouby. Nejprve pečeme cca 40 minut pod poklicí, pak odkryjeme a dopečeme doměkka a dozlatova, dle potřeby podlijeme a během pečení i otočíme. Pokud neholdujeme vepřovému masu, upečeme si klidně kuřecí díly.
2
Papriky očistíme a pokrájíme na proužky. Hrušky oloupeme, odstraníme jádřince a pokrájíme na kostky. V pánvi rozpálíme trochu oleje, dáme do něj papriky a hrušky a restujeme. Až nám začnou papriky a hrušky chytat barvičku, je čas směs okořenit dle chuti a ještě krátce orestovat. Pokud používáme koření s obsahem soli, není nutné solit.
3
Na talíř dáváme maso, které přelijeme výpekem a vedle něj kopeček paprikovo-hruškové přílohy.
4
Přílohu dáváme dle chuti: brambory, rýže, čerstvé pečivo.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Nudlové taštičky s hruškovo-sýrovou náplní

Nudlové taštičky s hruškovo-sýrovou…

Hruškovo-skořicová žemlovka se sněhem

Hruškovo-skořicová žemlovka se sněhem

Hruškovo-zelný salát s klíčky

Hruškovo-zelný salát s klíčky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • KaRa | 14. 3. 2015 13:17

    Vynikající! Díky!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Maso & ryby & mořské plody Vepřové Kuřecí Zelenina
Maso Pokrmy Přílohy Ze zeleniny Zeleninové Vepřové Drůbeží Z ovoce Oběd Večeře Pečení Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červená paprika Cibule Hrušky Koření Olej Paprika - žlutá Pepř mletý Sůl Vepřová plec Zelená paprika
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Sedlácké kroupy

Sedlácké kroupy

Černý kuba

Černý kuba

Nepečená vajíčka

Nepečená vajíčka

Maxi palačinka

Maxi palačinka

Metrový dort II.

Metrový dort II.

Celer s uzeným masem - zapékaný

Celer s uzeným masem - zapékaný

Focaccia s olivami a rozmarýnem

Focaccia s olivami a rozmarýnem

Kuskus s krůtím masem a pikantní mrkví

Kuskus s krůtím masem a pikantní mrkví

Čevapčiči po našem

Čevapčiči po našem

Doporučujeme

90 minut
Husí prsa s nádivkou

Husí prsa s nádivkou

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

300 minut
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a červeným zelím

Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

38
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
30
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Polévka z pečené mrkve a…
27
Nejlepší bramborové knedlíky
Nejlepší bramborové…
27
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
17
Celerová pomazánka na chlebíčky
Celerová pomazánka na…

Zajímavé články

Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit zavářku do polévek i základ hlavních jídel
Domácí nudle: Z jednoho těsta můžete vyrobit…
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské hodování tradiční polévkou s játrovými knedlíčky
Uvařte si husí kaldoun: Započněte svatomartinské…
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás zahřejí
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás…
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat trochu jinak
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat…
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka: Upečte si vláčný moučník z rodinné kuchařky
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka:…
AHA.cz Velký den u Marešových nebude! Nemám na to chuť ani energii, tvrdí Leoš

Velký den u Marešových nebude! Nemám na to chuť ani energii, tvrdí Leoš

Mimibazar Svátek sv. Martina: husa, víno... Znáte příběh této tradice?

Svátek sv. Martina: husa, víno... Znáte příběh této tradice?

Dáma.cz Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Blesk pro ženy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Ženy.cz „Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

„Můžu si sáhnout?“ aneb Jak se z těhotenského břicha stane veřejná atrakce

Blesk.cz Nedožité 95. narozeniny Vinkláře - Exmanželka Ivanka Devátá: Nezaslouží si zapálit svíčku!

Nedožité 95. narozeniny Vinkláře - Exmanželka Ivanka Devátá: Nezaslouží si zapálit svíčku!

SportRevue.cz FOTO: Sexy rozhodčí, od které byste si to rádi nechali (na hřišti) foukat

FOTO: Sexy rozhodčí, od které byste si to rádi nechali (na hřišti) foukat

Maminka.cz „Můj muž u porodu prohlásil, že…“ Ženy se podělily o porodní hlášky svých partnerů. A jsou to perly!

„Můj muž u porodu prohlásil, že…“ Ženy se podělily o porodní hlášky svých partnerů. A jsou to perly!

Blesk Horoskopy Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Dnes je 11. 11. Co znamená andělské číslo 1111 a na co byste se měli zaměřit?

Další doporučené recepty:

Pečené kuřecí závitky
Pečené kuřecí závitky
Pečené kuřecí žaludky
Pečené kuřecí žaludky
Pečené kysané zelí s kuřecími játry Theodor
Pečené kysané zelí s kuřecími játry…
Pečené masopustní koblihy
Pečené masopustní koblihy
Pečené nadívané kapustové (zelné) listy
Pečené nadívané kapustové (zelné) listy
Pečené nebo smažené (nejen) pórkové rolky / závitky
Pečené nebo smažené (nejen) pórkové…
  • Recepty.cz
  • Pečené maso s hruškovo-paprikovou přílohou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact