• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Pečené kapie plněné sekanou se smetanovou omáčkou
Napište svůj komentář k receptu

Pečené kapie plněné sekanou se smetanovou omáčkou

autor: puffisheek
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pečené kapie plněné sekanou se smetanovou omáčkou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 6
      ks paprika
    • 800
      g sekaná syrová
    • 1
      ks cibule -2 velké
    • 1
      ks smetana na vaření 250 ml
    • 1
      ks zakysaná smetana
    • sůl
    • pepř mletý
    • mletá sladká paprika
    • koření - grilovaná zelenina
    • worcestrová omáčka

Postup přípravy receptu

1
Připravíme si papriky tak, že jim odřízneme vršky (schovat!) a zbavíme je jádřinců, omyjeme. Syrovou sekanou nabíráme lžící a plníme jí papriky. Když jsou naplněné po okraj, vyskládáme je do pekáčku a přiklopíme odříznutými vršky se stopkami.
2
Nakrájíme si na půlměsíčky cibuli a dáme do pekáčku s paprikami. Nakonec vše podlijeme vodou (do 1/4 paprik) a dáme do trouby - já pekla asi hodinu na 200°C - samozřejmě je kontrolujeme a když jsou navrchu "opálené", tak papriku touto stranou otočíme do vody. V polovině pečení trochu osolíme.
3
Když jsou papriky i sekaná upečené, tak je přendáme na pekáček vyložený pečícím papírem tak, aby stály a sundáme z nich vršky se stopkami. Vrátíme zpět do trouby, aby nám sekaná na vrchu zezlátla (tak na 180°C).
4
Pod pekáčkem s vodou a cibulí si zapálíme plotnu a vlijeme do ní smetanu, kysanou smetanu a veškeré uvedené koření množství dle chuti - rozmícháme a přivedeme k varu. Vaříme, dokud směs nezhoustne. Vrškům, které jsme sundali z paprik, vyloupneme stopku a vhodíme do omáčky. Vezmeme tyčový mixér a mírně pomixujeme celou omáčku. Když je omáčka hotová, vyndáme i papriky z trouby.
5
Podáváme papriky zalité omáčkou samotné nebo s vařeným bramborem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kapie plněné kuřecím masem

Kapie plněné kuřecím masem

Papriky se šlehanou sekanou s rajskou omáčkou

Papriky se šlehanou sekanou s rajskou…

Žampiony plněné (nejen) šlehanou sekanou

Žampiony plněné (nejen) šlehanou…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Karbanátky
Maso Pokrmy Mleté Oběd Večeře Pečení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Koření - Grilovaná zelenina Mletá sladká paprika Paprika Pepř mletý Sekaná Smetana na vaření Sůl Worcestrová omáčka Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hrníčková buchta pro nezkušené

Hrníčková buchta pro nezkušené

Halušky se zelím a vařeným masem

Halušky se zelím a vařeným masem

Pomazánka z makrely

Pomazánka z makrely

Maxi palačinka

Maxi palačinka

Plněné cukety s ementálem

Plněné cukety s ementálem

Kuře s brokolicí a hořčičnou omáčkou

Kuře s brokolicí a hořčičnou omáčkou

Barevné pomazánky - Brokolicová

Barevné pomazánky - Brokolicová

Taštička z listového těsta s pudinkem a jahodami

Taštička z listového těsta s pudinkem…

Kuřecí roláda s dýní

Kuřecí roláda s dýní

Doporučujeme

300 minut
Rolovaná krkovice à la porchetta

Rolovaná krkovice à la porchetta

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

23
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
20
Krém z bílé ředkve na víně
Krém z bílé ředkve na…
17
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Řecká musaka podle…
16
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou zálivkou a slaninou
Pampeliškový salát s…
16
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být strašidelné, až děsivé, ale i elegantní a krásné
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být…
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a chutnají jako z trhu
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a…
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
AHA.cz Bujará oslava Filipa Turka ve Varech: Slavil jako filmová hvězda

Bujará oslava Filipa Turka ve Varech: Slavil jako filmová hvězda

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Od Coco Chanel po Carrie: 7 módních legend, které určovaly trendy

Od Coco Chanel po Carrie: 7 módních legend, které určovaly trendy

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Interní vtípek ve Zrádcích: Zpěvák Marcell měl za zády svého vlastního bubeníka!

Interní vtípek ve Zrádcích: Zpěvák Marcell měl za zády svého vlastního bubeníka!

SportRevue.cz FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by měl posílit imunitu a komu se ozve někdo z minulosti?

Horoskop na další týden: Kdo by měl posílit imunitu a komu se ozve někdo z minulosti?

  • Recepty.cz
  • Pečené kapie plněné sekanou se smetanovou omáčkou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact