• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Pečené kapie plněné sekanou se smetanovou omáčkou
Napište svůj komentář k receptu

Pečené kapie plněné sekanou se smetanovou omáčkou

autor: puffisheek
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pečené kapie plněné sekanou se smetanovou omáčkou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 6
      ks paprika
    • 800
      g sekaná syrová
    • 1
      ks cibule -2 velké
    • 1
      ks smetana na vaření 250 ml
    • 1
      ks zakysaná smetana
    • sůl
    • pepř mletý
    • mletá sladká paprika
    • koření - grilovaná zelenina
    • worcestrová omáčka

Postup přípravy receptu

1
Připravíme si papriky tak, že jim odřízneme vršky (schovat!) a zbavíme je jádřinců, omyjeme. Syrovou sekanou nabíráme lžící a plníme jí papriky. Když jsou naplněné po okraj, vyskládáme je do pekáčku a přiklopíme odříznutými vršky se stopkami.
2
Nakrájíme si na půlměsíčky cibuli a dáme do pekáčku s paprikami. Nakonec vše podlijeme vodou (do 1/4 paprik) a dáme do trouby - já pekla asi hodinu na 200°C - samozřejmě je kontrolujeme a když jsou navrchu "opálené", tak papriku touto stranou otočíme do vody. V polovině pečení trochu osolíme.
3
Když jsou papriky i sekaná upečené, tak je přendáme na pekáček vyložený pečícím papírem tak, aby stály a sundáme z nich vršky se stopkami. Vrátíme zpět do trouby, aby nám sekaná na vrchu zezlátla (tak na 180°C).
4
Pod pekáčkem s vodou a cibulí si zapálíme plotnu a vlijeme do ní smetanu, kysanou smetanu a veškeré uvedené koření množství dle chuti - rozmícháme a přivedeme k varu. Vaříme, dokud směs nezhoustne. Vrškům, které jsme sundali z paprik, vyloupneme stopku a vhodíme do omáčky. Vezmeme tyčový mixér a mírně pomixujeme celou omáčku. Když je omáčka hotová, vyndáme i papriky z trouby.
5
Podáváme papriky zalité omáčkou samotné nebo s vařeným bramborem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kapie plněné kuřecím masem

Kapie plněné kuřecím masem

Papriky se šlehanou sekanou s rajskou omáčkou

Papriky se šlehanou sekanou s rajskou…

Žampiony plněné (nejen) šlehanou sekanou

Žampiony plněné (nejen) šlehanou…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Karbanátky
Maso Pokrmy Mleté Oběd Večeře Pečení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Koření - Grilovaná zelenina Mletá sladká paprika Paprika Pepř mletý Sekaná Smetana na vaření Sůl Worcestrová omáčka Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Oříškové rohlíčky

Oříškové rohlíčky

Kuře a la kachna II.

Kuře a la kachna II.

Makový závin III.

Makový závin III.

Játrová paštika IV.

Játrová paštika IV.

Smažené špagety se zeleninou

Smažené špagety se zeleninou

Kuřecí prsa po asijsku

Kuřecí prsa po asijsku

Banánová roláda s margotkou

Banánová roláda s margotkou

Zeleninová bramboračka

Zeleninová bramboračka

Dýňová polévka krémová

Dýňová polévka krémová

Doporučujeme

170 minut
Salát z pečené dýně s trhaným masem a kozím sýrem

Salát z pečené dýně s trhaným masem a…

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

160 minut
Svatomartinská husa

Svatomartinská husa

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

11
Gulášová polévka
Gulášová polévka
11
Bruschetty s grilovanými broskvemi a mozzarellou
Bruschetty s grilovanými…
9
Zeleninový salát s bílým (salátovým) sýrem
Zeleninový salát s bílým…
9
Rajská polévka pro děti i dospělé
Rajská polévka pro děti…
7
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce

Zajímavé články

Jak na kynuté těsto, když není čas? Vsaďte na teplou vodní lázeň nebo páru v troubě
Jak na kynuté těsto, když není čas? Vsaďte na…
Znáte lokše? Bramborové placky, kterými můžete nahradit knedlíky!
Znáte lokše? Bramborové placky, kterými můžete…
Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji upéct pomalu, rychle nebo jen pro dva
Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji…
Martinské ořechové rohlíčky bez droždí: Na tyhle bude chtít každý recept!
Martinské ořechové rohlíčky bez droždí: Na tyhle…
Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené, moravské, sladké nebo pečené?
Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené,…
AHA.cz Manželé Preissovi po dlouhé době na veřejnosti! Důležitá pomoc

Manželé Preissovi po dlouhé době na veřejnosti! Důležitá pomoc

Mimibazar Epidemie krátkozrakosti: Děti špatně vidí čím dál dřív. Proč je důležité jednat už v dětství

Epidemie krátkozrakosti: Děti špatně vidí čím dál dřív. Proč je důležité jednat už v dětství

Dáma.cz Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Blesk pro ženy Módní inspirace podle Veroniky Kašákové: V oblečení se chci cítit žensky, ale zároveň přirozeně

Módní inspirace podle Veroniky Kašákové: V oblečení se chci cítit žensky, ale zároveň přirozeně

Ženy.cz Když venku prší: 4 knihy, které vás nepustí z gauče

Když venku prší: 4 knihy, které vás nepustí z gauče

Blesk.cz Meghan Markleová se vrací k herectví: Co na to Harry?

Meghan Markleová se vrací k herectví: Co na to Harry?

SportRevue.cz FOTO: 24 žhavých zápasnic z MMA. Sexy kočky, které by vám zlámaly kosti, nos i sny

FOTO: 24 žhavých zápasnic z MMA. Sexy kočky, které by vám zlámaly kosti, nos i sny

Maminka.cz Šílené dětské nápady: Podívejte se na 20 situací, které se mohou stát jen dětem. A rodiče se buď smějí, nebo pláčou!

Šílené dětské nápady: Podívejte se na 20 situací, které se mohou stát jen dětem. A rodiče se buď smějí, nebo pláčou!

Blesk Horoskopy Runový horoskop na listopad: Blížence čekají těžké časy, Berani si finančně polepší a Býky potrápí vztahy

Runový horoskop na listopad: Blížence čekají těžké časy, Berani si finančně polepší a Býky potrápí vztahy

  • Recepty.cz
  • Pečené kapie plněné sekanou se smetanovou omáčkou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact