Pálivé papričky jalapeños pocházejí z Mexika. Připravte si je jako nevšední pochoutku plněnou směsí goudy, lučiny a oregana. Obtočené slaninou a opečené spolu s voňavými bylinkami budou prostě báječné.
RADA: VIDEO, jak na pikantní pečenou cizrnu!
RADA: VIDEO, jak připravit domácí pizzu!
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Slané bramborové bábovičky
Jarní šakšuka
Dýně ve slanině
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mleté maso se špenátem
Bramborové krokety II.
Kořeněné vepřové řízky v alobalu
Rakouský bramborový salát
Okurkové řezy s paprikou
Jablečné řezy piškotové
Česneková krkovička naložená v mléce
Mandlové hrudky - nepečené
Steak Chateaubriand
Smažená rýže Nasi Goreng
Rychlá miso polévka z woku
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Banánový chlebíček
Trojí sladká ovesná kaše
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Jednoduchý salát z červené řepy
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Francouzská cibulačka