Pálivé papričky jalapeños pocházejí z Mexika. Připravte si je jako nevšední pochoutku plněnou směsí goudy, lučiny a oregana. Obtočené slaninou a opečené spolu s voňavými bylinkami budou prostě báječné.
RADA: VIDEO, jak na pikantní pečenou cizrnu!
RADA: VIDEO, jak připravit domácí pizzu!
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Slané bramborové bábovičky
Jarní šakšuka
Dýně ve slanině
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Plněná sekaná pečeně
Česnekové kapsy
Jablíčková rychlovka
Řecké biftečky z mletého masa
Cizrnové kari
Selské halušky špenátové
Barevné bramborové knedlíky (noky)
Špenátová omeleta
Polévka pho se zeleninovými nudlemi a…
Houbová polévka
Krémová houbová polévka
Rizoto s kuřetem a liškami
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…
Dušené bílé zelí
Topinky s houbami a čedarem
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Hruškový crumble s perníkem
Podzimní houbovka s dýní