Pálivé papričky jalapeños pocházejí z Mexika. Připravte si je jako nevšední pochoutku plněnou směsí goudy, lučiny a oregana. Obtočené slaninou a opečené spolu s voňavými bylinkami budou prostě báječné.
RADA: VIDEO, jak na pikantní pečenou cizrnu!
RADA: VIDEO, jak připravit domácí pizzu!
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Slané bramborové bábovičky
Jarní šakšuka
Dýně ve slanině
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Čokoládová pěna
Mrkvová bábovka
Lívance II.
Česnekové těstoviny se sýrovými…
Salát se sýrovo-bylinkovou zálivkou
Linecký koláč mlsného manžela
Slaný krokodýl z majonézového těsta
Zapečené cukety se šunkou a sýrem
Kuřecí kari se žampiony a zeleninou
Pečené papriky se sýrem, rajčaty a…
Lehký levandulový sirup
Okurková limonáda s citronem
Vepřová panenka po středomořském…
Gazpacho - andaluská zeleninová…
Meruňkový koláč dle časopisu F.O.O.D.
Topinky s pestem, rajčaty a…
Zapečené bylinkové kapie s balkánským…
Jahodový sorbet