Pálivé papričky jalapeños pocházejí z Mexika. Připravte si je jako nevšední pochoutku plněnou směsí goudy, lučiny a oregana. Obtočené slaninou a opečené spolu s voňavými bylinkami budou prostě báječné.
RADA: VIDEO, jak na pikantní pečenou cizrnu!
RADA: VIDEO, jak připravit domácí pizzu!
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Slané bramborové bábovičky
Jarní šakšuka
Dýně ve slanině
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Andělská očka
Tvarohový tunel plněný ovocem
Kuře „strejdy z Hlinska“
Kuře na nivě
Kuřecí řízky s klobáskou (v alobalu)
Krémová vajíčková pomazánka
Kávovo-ořechová roláda
Ovesná kaše s jablky, rozinkami a…
Pórková polévka s cizrnou
Losos s bylinkovou krustou
Květáková polévka s cizrnou
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Švestková galetka
Salát z buřtů
Těstoviny s pečenými rajčaty, cuketou…
Hrnkové muffiny s lesním ovocem a…
Rychlé vegetariánské karí
Asijské pikantní cuketové nudle