Pálivé papričky jalapeños pocházejí z Mexika. Připravte si je jako nevšední pochoutku plněnou směsí goudy, lučiny a oregana. Obtočené slaninou a opečené spolu s voňavými bylinkami budou prostě báječné.
RADA: VIDEO, jak na pikantní pečenou cizrnu!
RADA: VIDEO, jak připravit domácí pizzu!
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Slané bramborové bábovičky
Jarní šakšuka
Dýně ve slanině
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Znojemská čočka
Super jablkové knedlíky
Fajnový mix na topinky a do salátů
Skvělá šunková pomazánka
Halušky podle Martinky
Zavařenina z višní a ořechů s…
Ledový salát s kořeněným kuřecím masem
Houbová staročeská pečínka s bramborem
Muffiny po belgicku
Quiche s červenou řepou a sýrem
Houbový guláš
Koláč s kaki a skyrem
Topinky s houbami a čedarem
Podzimní salát Coleslaw
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňové muffiny
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem