Omyté hrušky oloupeme, rozpůlíme a pečlivě odstraníme jádřince. Z medu, ořechů a zázvoru připravíme směs na obalení hrušek. Půlky hrušek osušíme ubrouskem, obalíme ve směsi a klademe na vymaštěný pekáček.
2
Pečeme v mírné troubě dozlatova. V chladnějších dnech podáváme teplé, pečené hrušky jsou však chutné i studené.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Lída
|12. 9. 2011 12:32
nechci tady dělat nějakou reklamu, ale na vykrojení jadřinců se mi nejvíc osvědčil výrobek na vykrajování jadřinců :) kdo máte zájem je dostupný na:
http://eshop.sonix.cz/index.php?main_page=product_info&products_id=1&zenid=1af550b37236574b07fe5a32b9974599
;-)