• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Pečené červené zelí s řepou a pórkem
Napište svůj komentář k receptu

Pečené červené zelí s řepou a pórkem

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 55 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pečené červené zelí s řepou a pórkem
Pečené červené zelí s řepou a pórkem
Pečené červené zelí s řepou a pórkem
Pečené červené zelí s řepou a pórkem
Pečené červené zelí s řepou a pórkem
Pečené červené zelí s řepou a pórkem
Pečené červené zelí s řepou a pórkem
Pečené červené zelí s řepou a pórkem
6fotografií
Nahrát fotku
 

Místo klasického kysaného zelí zkuste příště k pečenému vepřovému masu naservírovat červené zelí upečené s červenou řepou a pórkem ovoněné bylinkami.

Suroviny

4 porce
    • 1
      ks červené zelí menší hlávka
    • 4
      ks červená řepa malá
    • 50
      ml olivový olej
    • 200
      ml zeleninový vývar
    • 200
      ml červené víno
    • tymián čerstvý, pár snítek
    • rozmarýn čerstvý, pár snítek
    • 1
      ks pórek
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Zelí pokrájejte na měsíčky a odstraňte košťál. Řepy oloupejte a pokrájejte také na měsíčky. Obojí nasypejte do pekáče a zakapejte olejem. Osolte, opepřete a zalijte vývarem i vínem. Nahoru položte tymián s rozmarýnem a v troubě předehřáté na 200 °C pečte 35 minut.
2
Mezitím omyjte pórek a pokrájejte na 10 cm dlouhé kusy. Přihoďte je do pekáče a ještě 10 minut dopečte.

RADA: VIDEO, jak na houskový knedlík

3
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D. (únor/2020)

RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Červené zelí s jablky

Červené zelí s jablky

Pečené zelí s dýní

Pečené zelí s dýní

Brusinkové zelí

Brusinkové zelí

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny FOOD
Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červená řepa Červené víno Červené zelí Olivový olej Pepř mletý Pórek Rozmarýn Sůl Tymián Zeleninový vývar

Jak na houskový knedlík

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tatarský biftek II.

Tatarský biftek II.

Babiččiny "Francky"

Babiččiny "Francky"

Černý kuba

Černý kuba

Bryndzová pomazánka

Bryndzová pomazánka

Cikánská pečeně na víně s kořenovou zeleninou

Cikánská pečeně na víně s kořenovou…

Čočková polévka se zeleninou

Čočková polévka se zeleninou

Maso zapékané s cuketou a nivou

Maso zapékané s cuketou a nivou

Palačinky s ovesnými vločkami a jablky

Palačinky s ovesnými vločkami a jablky

Jarní závitky s krevetami, bylinkami a zeleninovými nudlemi

Jarní závitky s krevetami, bylinkami…

Doporučujeme

120 minut
Vepřové výpečky se špenátem a bramborovým knedlíkem

Vepřové výpečky se špenátem a…

20 minut
Rychlá mexická fazolová polévka

Rychlá mexická fazolová polévka

45 minut
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou strouhankou

Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…

90 minut
Francouzské brambory

Francouzské brambory

80 minut
Strouhaný kakaový koláč

Strouhaný kakaový koláč

45 minut
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

60 minut
Tvarohová bábovka

Tvarohová bábovka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Jak na houskový knedlík

Poslední sledované recepty

26
Domácí houstičky ze sušeného droždí
Domácí houstičky ze…
22
Plněné kynuté knedlíky vepřovými výpečky
Plněné kynuté knedlíky…
19
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
17
Papriková krkovice
Papriková krkovice
16
Kynutý švestkový závin (štrůdl)
Kynutý švestkový závin …

Zajímavé články

Hřejivé podzimní menu nejen na víkend: Od snídaně až po večeři
Hřejivé podzimní menu nejen na víkend: Od snídaně…
Sladké pečení s margotkou: Bezkonkurenční moučníky z ikonické tyčinky s kokosovo-rumovou příchutí
Sladké pečení s margotkou: Bezkonkurenční…
Šup šup buchta: Nejrychlejší a nejjednodušší moučník, který se vždycky povede
Šup šup buchta: Nejrychlejší a nejjednodušší…
Slané šátečky z listového těsta: Máme pro vás 5 výtečných náplní, na kterých si určitě pochutnáte!
Slané šátečky z listového těsta: Máme pro vás 5…
Rajčata v konzervě: Na co se hodí celá, krájená, drcená či pasírovaná?
Rajčata v konzervě: Na co se hodí celá, krájená,…
AHA.cz Ruml nevydržel mlčet: Pravda o stavu Polívky

Ruml nevydržel mlčet: Pravda o stavu Polívky

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Půvab nevydrží věčně: Které české miss by dnes korunku nedostaly?

Půvab nevydrží věčně: Které české miss by dnes korunku nedostaly?

Ženy.cz Průvodce randění na Tinderu: Poznáte psychopata ještě před první schůzkou?

Průvodce randění na Tinderu: Poznáte psychopata ještě před první schůzkou?

Blesk.cz Šokující přiznání Robbieho Williamse: Ztrácím zrak! Z injekcí na hubnutí?

Šokující přiznání Robbieho Williamse: Ztrácím zrak! Z injekcí na hubnutí?

SportRevue.cz FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

Maminka.cz Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Blesk Horoskopy 4 znamení zvěrokruhu, která si do konce roku najdou novou lásku! Patříte mezi ně?

4 znamení zvěrokruhu, která si do konce roku najdou novou lásku! Patříte mezi ně?

Další doporučené recepty:

Pečené brambory se sýrovou omáčkou
Pečené brambory se sýrovou omáčkou
Pečené brambory se zeleninou
Pečené brambory se zeleninou
Pečené citronové kuře s jablky a hruškami
Pečené citronové kuře s jablky a…
Pečené česnekovo-houbové koleno
Pečené česnekovo-houbové koleno
Pečené donuty
Pečené donuty
Pečené donuty s čokoládou
Pečené donuty s čokoládou
  • Recepty.cz
  • Pečené červené zelí s řepou a pórkem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact