• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Pečené brambory pod slaninou a nivou
Napište svůj komentář k receptu

Pečené brambory pod slaninou a nivou

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 34
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pečené brambory pod slaninou a nivou
Pečené brambory pod slaninou a nivou
Pečené brambory pod slaninou a nivou
Pečené brambory pod slaninou a nivou
Pečené brambory pod slaninou a nivou
Pečené brambory pod slaninou a nivou
Pečené brambory pod slaninou a nivou
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • brambory oloupané
    • olej 3-4lžíce do pekáčku
    • sůl
    • koření dle chuti
    • slanina anglická,pastýřská,pikantní...
    • sýr niva

Postup přípravy receptu

1
Oloupané brambory (syrové) pokrájíme na menší kusy, dáme do pekáčku s olejem a pečeme v předehřáté troubě skoro do měkka, odkryté, aby se na nich dělala i zlatavá kůrčička. Občas promícháme a ke konci pečení i osolíme a okořeníme.
2
Slaninu pokrájíme na slabší plátky (nebo menší kousky) a brambory s ní posypeme. Dáme do trouby opéct, aby křupala. Nakonec brambory zasypané slaninou ještě posypeme nastrouhanou nivou a roztavíme na minutku v troubě.
3
Podáváme se zeleninovým salátem nebo kompotem.
4
Množství surovin záleží na počtu osob. Pokud používáme směs koření se solí, už nesolíme. Pokud použijeme například jen papriku, pak osolíme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vepřové pod zelím pečené - z remosky

Vepřové pod zelím pečené - z remosky

Pečené brambory s anglickou slaninou

Pečené brambory s anglickou slaninou

Pečené brambory s brynzou a slaninou

Pečené brambory s brynzou a slaninou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Řezníčková | 15. 2. 2012 17:52

    Žádné loupání brambor!, já dala mexické a dál postupovala podle receptu. Velká dobrota!

  • Renda | 9. 6. 2011 19:13

    Jednoducha a dobra vecere, podlila jsem je trochu mlikem a vznikl dobry sosik.

  • 1980 | 29. 4. 2011 09:18

    moc dobrý a skoro bez nádobí 8-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Brambory Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso
Maso Pokrmy Z brambor Z mléka / sýra Uzeniny Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Koření Olej Slanina Sůl Sýr Niva
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vegetariánské Kung Pao Asie

Vegetariánské Kung Pao Asie

Buchta celulitida

Buchta celulitida

Lehká rajská omáčka

Lehká rajská omáčka

Išelské koláčky

Išelské koláčky

Česneková krkovička na houbách

Česneková krkovička na houbách

Čínské nudle s kuřecím masem III.

Čínské nudle s kuřecím masem III.

Sedmikráskový med s pomerančem

Sedmikráskový med s pomerančem

Citronový nebo pomerančový krém - pikantní

Citronový nebo pomerančový krém -…

Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

Doporučujeme

30 minut
Pečené batáty s quinoou

Pečené batáty s quinoou

20 minut
Rychlá mexická fazolová polévka

Rychlá mexická fazolová polévka

45 minut
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou strouhankou

Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…

90 minut
Francouzské brambory

Francouzské brambory

80 minut
Strouhaný kakaový koláč

Strouhaný kakaový koláč

45 minut
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

60 minut
Tvarohová bábovka

Tvarohová bábovka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Poslední sledované recepty

48
Vepřové maso s celerem
Vepřové maso s celerem
44
Tvarohové řezy s mákem
Tvarohové řezy s mákem
42
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
39
Zabijačková polévka
Zabijačková polévka
31
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…

Zajímavé články

Hřejivé podzimní menu nejen na víkend: Od snídaně až po večeři
Hřejivé podzimní menu nejen na víkend: Od snídaně…
Sladké pečení s margotkou: Bezkonkurenční moučníky z ikonické tyčinky s kokosovo-rumovou příchutí
Sladké pečení s margotkou: Bezkonkurenční…
Šup šup buchta: Nejrychlejší a nejjednodušší moučník, který se vždycky povede
Šup šup buchta: Nejrychlejší a nejjednodušší…
Slané šátečky z listového těsta: Máme pro vás 5 výtečných náplní, na kterých si určitě pochutnáte!
Slané šátečky z listového těsta: Máme pro vás 5…
Rajčata v konzervě: Na co se hodí celá, krájená, drcená či pasírovaná?
Rajčata v konzervě: Na co se hodí celá, krájená,…
AHA.cz Ruml nevydržel mlčet: Pravda o stavu Polívky

Ruml nevydržel mlčet: Pravda o stavu Polívky

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Blesk pro ženy Půvab nevydrží věčně: Které české miss by dnes korunku nedostaly?

Půvab nevydrží věčně: Které české miss by dnes korunku nedostaly?

Ženy.cz Průvodce randění na Tinderu: Poznáte psychopata ještě před první schůzkou?

Průvodce randění na Tinderu: Poznáte psychopata ještě před první schůzkou?

Blesk.cz Španělský král Juan Carlos (87): Skandální paměti panovníka ve vyhnanství!

Španělský král Juan Carlos (87): Skandální paměti panovníka ve vyhnanství!

SportRevue.cz FOTO: Nejrajcovnější hokejová brankářka světa sekla se sportem. Teď se vystavuje v bikinách na Instagramu

FOTO: Nejrajcovnější hokejová brankářka světa sekla se sportem. Teď se vystavuje v bikinách na Instagramu

Maminka.cz Princezna Kate se pochlubila zbrusu novými snímky ze soukromí. Podívejte se, jak dovádí s dětmi

Princezna Kate se pochlubila zbrusu novými snímky ze soukromí. Podívejte se, jak dovádí s dětmi

Blesk Horoskopy 4 znamení zvěrokruhu, která si do konce roku najdou novou lásku! Patříte mezi ně?

4 znamení zvěrokruhu, která si do konce roku najdou novou lásku! Patříte mezi ně?

Další doporučené recepty:

Pečené brambory
Pečené brambory
Pečené brambory
Pečené brambory
Pečené brambory Hasellback
Pečené brambory Hasellback
Pečené brambory s anglickou slaninou
Pečené brambory s anglickou slaninou
Pečené brambory s brynzou a slaninou
Pečené brambory s brynzou a slaninou
Pečené brambory s bylinkami
Pečené brambory s bylinkami
  • Recepty.cz
  • Pečené brambory pod slaninou a nivou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact