Rybu obalíme jako řízek a usmažíme. Z octa, vody, trochu soli a koření uděláme nálev - necháme přejít varem a zchladit. Do sklenice vložíme rybí řízky, nato cibuli a zase řízky až do naplnění sklenice. Poté zalijeme nálevem, uzavřeme a dáme na 7-10 dní do lednice.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Bobeša
|6. 4. 2008 15:46
Recept zní dobře, jen bych si ráda ověřila, jestli je poměr ocet voda 1:2 opravdu správný a nevloudila se tam chybička, protože dál na dva litry litr octu se mi zdá příliš (utopenci z obchodu jsou ve vynikajícím nálevu, který pocucávám k rybě, ale tohhe se mi fakt nezdá). děkuji za odpověď