• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pečená reveň s mořským ďasem
Napište svůj komentář k receptu

Pečená reveň s mořským ďasem

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pečená reveň s mořským ďasem
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 600
      g rebarbora tenké stvoly nakrájené na 6–8cm kousky
    • 1
      lžíce moučkový cukr
    • 40
      g zázvor čerstvý, oloupaný a najemno nakrájený
    • 1
      ks zelená chilli paprička nakrájená
    • 2
      ks pomeranč ideálně v biokvalitě
    • 150
      g cukr krupice
    • 150
      ml jablečný ocet
    • 2
      ks mrkev velká, nastrouhaná nebo nakrájená na tenké nitky
    • 0,50
      l olej arašídový na smažení
    • 4
      ks filety mořského ďasa nebo jiné bělomasé ryby
    • 1
      lžíce olivový olej
    • 3
      lžíce máslo studené
    • 80
      g mangold malé lístky
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Kousky rebarbory posypte cukrem a pečte v troubě předehřáté na 100 °C asi 30 až 40 minut.
2
Svařte spolu 150 ml pomerančové šťávy, kůru nastrouhanou z poloviny pomeranče, cukrem a octem, asi 3 minuty, pak propasírujte. Povařte ještě 2 minuty s chilli papričkou a zázvorem, sejměte z ohně a vložte rebarboru.
3
Nitky mrkve osmažte dokřupava v kastrůlku s rozpáleným arašídovým olejem, nechte okapat a osolte. Kousky ryby osmažte na olivovém oleji na středním plameni. Rebarboru rozdělte na talíře, odvar svařte a máslo zašlehejte, vlijte na talíře a doplňte mangoldem, rybou a nitkami mrkve.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pečená kachna s červeným zelím

Pečená kachna s červeným zelím

Rösti - smažená nebo pečená příloha

Rösti - smažená nebo pečená příloha

Rýže natural pečená v pánvi s rajčaty

Rýže natural pečená v pánvi s rajčaty

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Červen Oběd Večeře Pečení Smažení Vaření Šlehání Výjimečný den Návštěva Zdravý oběd Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Filety Jablečný ocet Mangold Máslo Moučkový cukr Mrkev Olej arašídový Olivový olej Pomeranč Rebarbora Sůl Zázvor Zelená chilli paprička
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Carpaccio z lososa

Carpaccio z lososa

Křupavé bramboráky

Křupavé bramboráky

Kynuté koláče od maminky

Kynuté koláče od maminky

Fazolková omáčka

Fazolková omáčka

Čočková polévka ze zbylé čočky na kyselo

Čočková polévka ze zbylé čočky na…

Patizonové nudličky s masem

Patizonové nudličky s masem

Grilovaný hermelín s červenou řepou

Grilovaný hermelín s červenou řepou

Uzená polévka s kroupami

Uzená polévka s kroupami

Houskové knedlíky bez kynutí - výborné a jednoduché

Houskové knedlíky bez kynutí -…

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

38
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
24
Křupavé hovězí nudličky s brokolicí
Křupavé hovězí nudličky…
21
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
20
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami
Zapečené těstoviny se…
20
Cizrnová polévka - vydatná
Cizrnová polévka -…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
AHA.cz Všechno vzhůru nohama: Pravda o vztahu Adamczykových

Všechno vzhůru nohama: Pravda o vztahu Adamczykových

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Jak roztáhnout příliš úzké džíny? Vyzkoušejte osvědčené triky

Jak roztáhnout příliš úzké džíny? Vyzkoušejte osvědčené triky

Ženy.cz Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Blesk.cz Televizní ceny Emmy ovládl Adolescent! Kdo získal další ocenění?

Televizní ceny Emmy ovládl Adolescent! Kdo získal další ocenění?

SportRevue.cz FOTO: Abbey Clancy – tenhle poklad má doma bývalý fotbalista Peter Crouch

FOTO: Abbey Clancy – tenhle poklad má doma bývalý fotbalista Peter Crouch

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Další doporučené recepty:

Pečená pražma s mangovou salsou
Pečená pražma s mangovou salsou
Pečená prsíčka v parmazánovém těstíčku
Pečená prsíčka v parmazánovém těstíčku
Pečená rajčata plněná šunkou a vejci
Pečená rajčata plněná šunkou a vejci
Pečená růžišková kapusta
Pečená růžišková kapusta
Pečená ryba s karotkovým pyré
Pečená ryba s karotkovým pyré
Pečená řepa s česnekem a fetou
Pečená řepa s česnekem a fetou
  • Recepty.cz
  • Pečená reveň s mořským ďasem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact