• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pečená makrela se slaninou a cibulí
Napište svůj komentář k receptu

Pečená makrela se slaninou a cibulí

autor: caspar
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pečená makrela se slaninou a cibulí
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • cibule
    • anglická slanina
    • sůl
    • pepř mletý
    • paprika
    • česnek
    • makrela dle počtu strávníků

Postup přípravy receptu

1
Porce makrely osolíme, opepříme, potřeme rozetřeným česnekem (na 1 makrelu cca 3 stroužky), opaprikujeme. Takto připravenou makrelu naplníme plátky anglické slaniny a plátky cibule (cca 1 cibule na 1 makrelu). Makrelu položíme na alobal a kolem rozložíme další plátky cibule a anglické slaniny. Celé zabalíme do alobalu a dáme péct cca 45 minut v troubě.
2
Výbornou přílohou jsou brambory v alobalu. Na plát alobalu nakrájíme na kousky brambory, posolíme, opaprikujeme, proložíme plátky cibule a anglické slaniny. Vše zabalíme a dáme péct společně s makrelou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Makrela (ryba) pečená na bramborách

Makrela (ryba) pečená na bramborách

Krkovička pečená s játry a cibulí

Krkovička pečená s játry a cibulí

Ryba se slaninou a cibulí

Ryba se slaninou a cibulí

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • lenka | 15. 6. 2015 13:02

    To byla dobrota....Po 45minutách jsem rozdělala alobal jak u brambor tak u makrely, aby se dopekly a dostaly tu správnou chuť. To jsem tak pekla 15minut. Uvidím co na to řekne manžel,ale tahle varianta makrely mě víc chutná než s vínem.

  • rybář | 3. 5. 2015 16:47

    Bez toho alobalu by to mohlo být dobré,bohužel podle mě pečení v alobalu ztrácí pointu pečení a jedná se o dušení.A dušená ryba asi nebude to pravé ořechové... :-))

  • kamil | 3. 9. 2014 12:46

    dobry je podlít trochou tatarky

  • Andy | 20. 10. 2013 12:57

    recept je moc dobrý.Já jsem přidala ještě grilovací koření a pokapala citronem.

  • Michal Neumann | 9. 10. 2013 13:09

    Absolutní humus!Co to může být za člověka který dá na rybu,slaninu.česnek,cibuly. Nechápu,lidi mejte rozum a tento recept nevařte.

  • plevel | 2. 3. 2011 20:18

    no uprimne.. uz to nikdy neuvarim :-$ nechutnalo to ani jako ryba ani jako anglicka a ani moc jako cibule.. misto chuti podivna pachut :-$

  • jiří jaroš | 7. 1. 2010 16:40

    Vynikající!!! Děkuji za recept. Pošmáknul jsem si já manželka i synek. Akorát jsem tu rybu dělal společně brambory a přidal jsem drcený kmín a lehce pokapal citronem. ale jinak super mňamka !!! :-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Česnek Cibule Makrela Paprika Pepř mletý Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bramborové placky s mákem

Bramborové placky s mákem

Kokosová roláda jednoduše

Kokosová roláda jednoduše

Rychlá znojemská

Rychlá znojemská

Cuketové řezy

Cuketové řezy

Fazolové lusky s rajčaty

Fazolové lusky s rajčaty

Krupicové knedlíky s jahodovou omáčkou

Krupicové knedlíky s jahodovou omáčkou

Quiche s cibulí a olivami

Quiche s cibulí a olivami

Kari placičky se sýrem a rýží

Kari placičky se sýrem a rýží

Čočková polévka s kokosovým mlékem

Čočková polévka s kokosovým mlékem

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

30
Bezinková limonáda
Bezinková limonáda
27
Jablečná buchta
Jablečná buchta
26
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
25
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami
Zapečené těstoviny se…
16
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
AHA.cz Všechno vzhůru nohama: Pravda o vztahu Adamczykových

Všechno vzhůru nohama: Pravda o vztahu Adamczykových

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Jak roztáhnout příliš úzké džíny? Vyzkoušejte osvědčené triky

Jak roztáhnout příliš úzké džíny? Vyzkoušejte osvědčené triky

Ženy.cz Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Blesk.cz Zrádci dorazili na televizní obrazovky: Jak si vedli?

Zrádci dorazili na televizní obrazovky: Jak si vedli?

SportRevue.cz Z milionáře žebrákem. 11 sportovců, kteří přišli (skoro) o všechno

Z milionáře žebrákem. 11 sportovců, kteří přišli (skoro) o všechno

Maminka.cz Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Blesk Horoskopy Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

  • Recepty.cz
  • Pečená makrela se slaninou a cibulí
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact