• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pečená makrela s tvarůžky a cibulí
Napište svůj komentář k receptu

Pečená makrela s tvarůžky a cibulí

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pečená makrela s tvarůžky a cibulí
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • makrela (Dle počtu strávníků)
    • cibule
    • olomoucké tvarůžky (syrečky)
    • sůl
    • pepř mletý
    • paprika
    • česnek
    • máslo

Postup přípravy receptu

1
Makrelu nasolíme, opepříme, posypeme paprikou (já používám uzenou papriku - dodá vynikající chuť uzeniny), potřeme česnekem. Vnitřek makrely obložíme plátky cibule (na 1 makrelu půl cibule) a jedním na plátky pokrájeným tvarůžkem.
2
Makrelu zabalíme do alobalu s plátkem másla. Dáme do zapékací misky, vložíme do předehřáté trouby na 200 °C a pečeme 30-45 minut. Podáváme s pečenými bramborami.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Makrela (ryba) pečená na bramborách

Makrela (ryba) pečená na bramborách

Krkovička pečená s játry a cibulí

Krkovička pečená s játry a cibulí

Makrela na víně

Makrela na víně

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Blanka Sobotková | 25. 9. 2009 22:37

    Markéto, s uzenou makrelou nemám zkušenosti jako tepelně upravenou. Používám ji pouze ve studené kuchyni. V tomto receptu bych uzenou makrelu raději nezkoušela. Myslím, že nic nezkazíte, použijete-li místo uzené papriky papriku obyčejnou.

  • Markéta H. | 24. 9. 2009 08:24

    Zajímavý recept, ráda bych ho vyzkoušela, uzenou papriku tu neseženu ale napadlo mě, zda bych mohla použít makrelu již uzenou, zkrátit dobu pečení a použít papriku klasickou. Myslíte, že by to šlo? Děkuji

  • ladislava staffenová | 22. 11. 2008 22:26

    Tak tohle si dám rovnou do oblíbených, protože tvarůžky v jakékoli podobě se u nás můžou. Ještě musím sehnat uzenou papriku, zatím jsem na ni narazila jen na internetu, v prodejnách na mě koukaj jak .... a to myslím jak hyper...,super..i menší markety. Asi budu muset počkat na trhy.

  • Blanka Sobotková | 21. 11. 2008 20:48

    Já kupuji koření uzená paprika ve speciálním obchodu s kořením "Koření od Sindibáda".

  • Leona Machová | 21. 11. 2008 11:57

    Pro Silvu: já ji kupuji v obchodě s kořením, prodává se v průhledném obale a nebo v plechové krabičce. Podívejte se spíše v hypermarketech, kde jsou takové ty stánky s kořením.

  • Sylva P. | 21. 11. 2008 09:40

    Prosím, to koření uzená paprika je od jaké firmy a kde ho kupujete? Díky

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Makrela Máslo Olomoucké tvarůžky (syrečky) Paprika Pepř mletý Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Smažená zmrzlina

Smažená zmrzlina

Selská směs

Selská směs

Kotlíkový guláš II.

Kotlíkový guláš II.

Hnětynky - posvícenská specialita z Prácheňska

Hnětynky - posvícenská specialita z…

Ořešáci - ořechy v karamelu - bezlepkové

Ořešáci - ořechy v karamelu -…

Brokolice se žampiony

Brokolice se žampiony

Sladké zapečené těstoviny s tvarohem

Sladké zapečené těstoviny s tvarohem

Sladké oplatky

Sladké oplatky

Nadýchané americké lívance

Nadýchané americké lívance

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

90
Zapečené špagety s mletým masem
Zapečené špagety s…
45
Bramborovo-celerový salát
Bramborovo-celerový salát
36
Holandský řízek a šťouchané brambory
Holandský řízek a…
32
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami
Zapečené těstoviny se…
26
Houbový guláš
Houbový guláš

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
AHA.cz Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Blesk pro ženy Gilmorky zazářily na Emmy: Po 25 letech snad nezestárly! A kdo ještě oslnil?

Gilmorky zazářily na Emmy: Po 25 letech snad nezestárly! A kdo ještě oslnil?

Ženy.cz Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Blesk.cz Helena Dvořáková (46), hvězda Kriminálky Anděl: Teď bude tanečnice!

Helena Dvořáková (46), hvězda Kriminálky Anděl: Teď bude tanečnice!

SportRevue.cz FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

  • Recepty.cz
  • Pečená makrela s tvarůžky a cibulí
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact