• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Pečená makrela s tvarůžky a cibulí
Napište svůj komentář k receptu

Pečená makrela s tvarůžky a cibulí

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pečená makrela s tvarůžky a cibulí
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • makrela (Dle počtu strávníků)
    • cibule
    • olomoucké tvarůžky (syrečky)
    • sůl
    • pepř mletý
    • paprika
    • česnek
    • máslo

Postup přípravy receptu

1
Makrelu nasolíme, opepříme, posypeme paprikou (já používám uzenou papriku - dodá vynikající chuť uzeniny), potřeme česnekem. Vnitřek makrely obložíme plátky cibule (na 1 makrelu půl cibule) a jedním na plátky pokrájeným tvarůžkem.
2
Makrelu zabalíme do alobalu s plátkem másla. Dáme do zapékací misky, vložíme do předehřáté trouby na 200 °C a pečeme 30-45 minut. Podáváme s pečenými bramborami.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Makrela (ryba) pečená na bramborách

Makrela (ryba) pečená na bramborách

Krkovička pečená s játry a cibulí

Krkovička pečená s játry a cibulí

Makrela na víně

Makrela na víně

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Blanka Sobotková | 25. 9. 2009 22:37

    Markéto, s uzenou makrelou nemám zkušenosti jako tepelně upravenou. Používám ji pouze ve studené kuchyni. V tomto receptu bych uzenou makrelu raději nezkoušela. Myslím, že nic nezkazíte, použijete-li místo uzené papriky papriku obyčejnou.

  • Markéta H. | 24. 9. 2009 08:24

    Zajímavý recept, ráda bych ho vyzkoušela, uzenou papriku tu neseženu ale napadlo mě, zda bych mohla použít makrelu již uzenou, zkrátit dobu pečení a použít papriku klasickou. Myslíte, že by to šlo? Děkuji

  • ladislava staffenová | 22. 11. 2008 22:26

    Tak tohle si dám rovnou do oblíbených, protože tvarůžky v jakékoli podobě se u nás můžou. Ještě musím sehnat uzenou papriku, zatím jsem na ni narazila jen na internetu, v prodejnách na mě koukaj jak .... a to myslím jak hyper...,super..i menší markety. Asi budu muset počkat na trhy.

  • Blanka Sobotková | 21. 11. 2008 20:48

    Já kupuji koření uzená paprika ve speciálním obchodu s kořením "Koření od Sindibáda".

  • Leona Machová | 21. 11. 2008 11:57

    Pro Silvu: já ji kupuji v obchodě s kořením, prodává se v průhledném obale a nebo v plechové krabičce. Podívejte se spíše v hypermarketech, kde jsou takové ty stánky s kořením.

  • Sylva P. | 21. 11. 2008 09:40

    Prosím, to koření uzená paprika je od jaké firmy a kde ho kupujete? Díky

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Makrela Máslo Olomoucké tvarůžky (syrečky) Paprika Pepř mletý Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jemný ovocný dezert

Jemný ovocný dezert

Zapékaná kapusta s rýží

Zapékaná kapusta s rýží

Krůtí stehno trochu na divoko

Krůtí stehno trochu na divoko

Piškotová roláda s nutellou

Piškotová roláda s nutellou

Fantastický bramborový chléb

Fantastický bramborový chléb

Kuřecí prsa v slanině

Kuřecí prsa v slanině

Paštika z divočáka

Paštika z divočáka

Falešný tatarák z junioru

Falešný tatarák z junioru

Čokoládové cupcakes

Čokoládové cupcakes

Doporučujeme

20 minut
Salát s quinoou a sýrem halloumi

Salát s quinoou a sýrem halloumi

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

77
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
36
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…
34
Trojí sladká ovesná kaše
Trojí sladká ovesná kaše
33
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
28
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…

Zajímavé články

Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí nutriční terapeutka Lada Nosková
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí…
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník: Vsaďte na jednoduchý třešňový kompot!
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník:…
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra, kuře, ryby i steak
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra,…
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě pochutnáte!
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě…
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický návod, jak ho vybrat, opéct i ochutit
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický…
AHA.cz Další trápení Haliny Pawlowské: Může si za to bohužel sama

Další trápení Haliny Pawlowské: Může si za to bohužel sama

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Toto jsou nejhloupější znamení podle zvěrokruhu: Patříte mezi ně?

Toto jsou nejhloupější znamení podle zvěrokruhu: Patříte mezi ně?

Blesk pro ženy Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Helena Růžičková (†67) by dnes slavila 89: Záhada závěti a šperky pod podlahou

Helena Růžičková (†67) by dnes slavila 89: Záhada závěti a šperky pod podlahou

SportRevue.cz Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Když hrůzou ztichne stadion. 11 nejděsivějších momentů v historii NHL

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

  • Recepty.cz
  • Pečená makrela s tvarůžky a cibulí
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact