Makrela (ryba) pečená na bramborách
Makrela na víně
Makrela na grilu Institutu kompliment
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapečené filé po cikánsku
Kapr na černo
Kefírový chléb
Babeta (buchta)
Pangasius zapečený se sýrem
Zapečená (nejen) krůtí játra
Brambory na plechu s bylinkami
Těstovinový salát s červenou řepou
Boloňské tousty
Mexický hrnec s rýží
Dršťková z bedel
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem
Kyseláče s rozmarýnem a jalovcem
Rizoto s kuřetem a liškami
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Houbová omáčka s bramborovými buchtami