Myslím si, že klasika 180°C a doba podle zlátnutí.
Taky sem to teda nepochopila jako recept zajimavej ale postup na hovno :-D
a na kolik a jak dlouho se to peče??
Recept zni dobře.Chystám se to uvařit zitra k obědu,ale mám dotaz.Nechápu jednu věc.V receptu se píše,smíchat smetanu s červ.paprikou a se solí,pak že přidáme stehna i brambory a potom se píše,že těsně před dopečením zalejeme smetanou? Kterou,když už tam je? Nebo to je tak,že to v té smetaně s paprikou a solí jen promíchám a až ke konci to na to naleju? Děkuji za odpověď :-)
a přesně jak jste řekla, my nejsme kulinářsky rozvinutá země. Takže si tu můžeme psát recepty jaké chceme. A pokud se vám to nelíbí, tak si jdětě hledat recepty tam. Nás žádné kulinářské země nezajímají. :-*
prosim tě jak se ti něco nelíbí tak si jednoduše najdi jiný recept. Asi máte velmi nudný život, když musíte řešit takové prkotiny. Tento recept se prostě dělá jenom s brambory, tak nevím co je na tom špatného. Jedná se o mnoho receptů jak připravit kuřecí stehýnka, a tohle je jen jeden z nich,takže nevím v čem je problém. :-$ =-O
Mňa prekvapuje recept v tom, že po uvedení o aké mäso sa jedná, ďalšia ingrediencia sú "brambory". Čo to má s receptom spoločné? Názov je "Pečená kuřecí stehna", ale žiadne brambory! Ak niekto chce toto jedlo po pripravení jesť so zemiakmi (brambory), to je jeho problém. Tie pri príprave Pečených kuřecích stehen nemajú žiadny zmysel! V kulinársky rozvinutých krajinách (do ktorých zatiaľ ani Česko a ani Slovensko nepatria...) sa prílohy k jedlu nikdy!!! nepíšu - je to vec každého, či k tomu niečo chce, alebo nie!
Nechutné... Tohle by snad nevymyslel ani Babica.
Úplně jednoduché, dobré jen jsem přidala pár stroužků česneku do smetany!
Vynikající recept! Strašně jsme si pochutnali. Není to vůbec náročné a výsledek je super! Zase brzy udělám. :)
nápad dobrej, se metanou je to mňamka...Jen jsem do ní přidala ještě stroužek česneku a je to výborný :)