Pečený hermelín s tymiánem
Kuře s hříbky a tymiánem na víně
Kuřecí prsíčka s rajčátky a tymiánem
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Utopenci speciál
Víno z bezinek
"Wiener Schnitzel" á la šéfkuchař
Kuřecí křidélka - ideální na párty
Kokosky ze Salka
Filety po italsku
Báječná (nejen) broskvová roláda
Řízky v klobásovém zelí
Fazolový salát
Papriková frittata
Rebarborový džem s vanilkou
Chřest s křupavou posýpkou a…
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Křehký dort s revení
Sirup ze smrkových výhonků
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Domácí vanilkový a kakaový pribináček
Koláč z rebarbory