Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Klára Kvičerová
|1. 10. 2010 13:28
Tahle dobrůtka je tak mile jednoduchá a tak božsky dobrá, že to vidím zítra na repete! Děkuji za motivaci!
Jana Kozojedová
|20. 10. 2005 16:46
Mohu potvrdim, nejsem alter ego AIRAN. Děkuji za pochvalu, být přirovnána ke zkušené kuchařce potěší:-)Jinak jablka dávám celá.
airan
|20. 10. 2005 13:16
Jani, ja je davam cela, plnim jen stred, je to fakt spickove, nekdy dokonce je davam do zupanu takhle plnene, je to rychle a dobre, dokonce i na slavnost.Pulky jsem nezkousela, ale taky muze podle mne byt.
Jana z VM
|20. 10. 2005 12:27
Ta jablka se dávají na plech celá nebo se rozkrojí napůl ?
airan
|20. 10. 2005 11:53
Znam a delam, je to strasliva dobrota!!! TE PANI, CO MI POSLALA MEJL, ZE JSEM URCITE JEDNA A TAZ OSOBA S PANI KOZOJEDOVE A CHVLALIM SAMA SVOJE RECEPTY, ODPOVIDAM PREDE VSEMI - NEJSEM!!! Pani Kozojedovou neznam, jeji recepty ovsem se mi moc libi a stoji za to!