Zapečená máslová dýně naplněná směsí z uvařené quinoi, sušených brusinek, nasekané zelené petržeky a krémové gorgonzoly, je skvělým tipem na lehkou večeři.
RADA: VIDEO, jak na pikantní pečenou cizrnu
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak připravit zdravá jídla do krabičky
Pečená dýně s rukolou a fetou
Pečená dýně s medem
Salát z pečené dýně s granátovým…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vločky k snídani
Tvarohový švestkový koláč
Perník z perníků-nepečené
Plněné žampiony špenátem
Halušky se špenátem
Bylinkové (nejen) hovězí maso na…
Jednoduché tvarohové šátečky (závin)…
Kuřecí prsa s cuketou
Kynuté buchty z remosky
Kořeněná rýže s tuňákem
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Ořechy s krémem
Florentýnky
Rafaelo kuličky
Rumové kuličky s kokosem
Vosí hnízda III.
Klasický recept na polevu na perníčky
Nejlepší vaječný likér