Zapečená máslová dýně naplněná směsí z uvařené quinoi, sušených brusinek, nasekané zelené petržeky a krémové gorgonzoly, je skvělým tipem na lehkou večeři.
RADA: VIDEO, jak na pikantní pečenou cizrnu
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak připravit zdravá jídla do krabičky
Pečená dýně s rukolou a fetou
Pečená dýně s medem
Salát z pečené dýně s granátovým…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zeleninový salát s bylinkovou zálivkou
Gazpacho - andaluská zeleninová…
Kuřecí závitky s nivou
Nekynutý koláč s různým ovocem
Nokerle s vajíčkem
Mufínky
Uruguayský hovězí rib-eye steak
Zeleninový salát s domácí zálivkou
Pořádná česnečka
Pečené papriky se sýrem, rajčaty a…
Lehký levandulový sirup
Vepřová panenka po středomořském…
Meruňkový koláč dle časopisu F.O.O.D.
Topinky s pestem, rajčaty a…
Zapečené bylinkové kapie s balkánským…
Jahodový sorbet
Lasagne s hovězím masem