Zapečená máslová dýně naplněná směsí z uvařené quinoi, sušených brusinek, nasekané zelené petržeky a krémové gorgonzoly, je skvělým tipem na lehkou večeři.
RADA: VIDEO, jak na pikantní pečenou cizrnu
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak připravit zdravá jídla do krabičky
Pečená dýně s rukolou a fetou
Pečená dýně s medem
Salát z pečené dýně s granátovým…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Okurky
Poleva z "ledových kaštanů"
Makový jablečník
Muffiny banánovo čokoládové
Nastavovaná kaše
Makovec V.
Andělská roláda
"Štafetky" - zákusky, roláda, řez
Letní salát s mozzarellou
Rybí karbanátky s bylinkovými…
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Tzatziki
Lehký levandulový sirup
Cuketová bábovka
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Borůvková zmrzlina
Topinky s pestem, rajčaty a…
Borůvkový koláč s krémem z bílé…