Zapečená máslová dýně naplněná směsí z uvařené quinoi, sušených brusinek, nasekané zelené petržeky a krémové gorgonzoly, je skvělým tipem na lehkou večeři.
RADA: VIDEO, jak na pikantní pečenou cizrnu
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak připravit zdravá jídla do krabičky
Pečená dýně s rukolou a fetou
Pečená dýně s medem
Salát z pečené dýně s granátovým…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tvarohové palačinky s čokoládou
Salát z červené řepy s fazolemi
Horácké knedlíky
Napoleon řezy II.
Krkovička na celeru
Katův šleh (drůbeží)
Bramborovo-šunkový květák se sýrem
Sýrová omáčka s čerstvou bazalkou
Ostružinový koláč s broskvemi
Husí roláda s kaštanovou nádivkou
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Nejlepší bramborové knedlíky
Mrkvové rohlíčky s povidly
Husí stehna, červené zelí a domácí…
Tažený jablkový závin
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky