Zapečená máslová dýně naplněná směsí z uvařené quinoi, sušených brusinek, nasekané zelené petržeky a krémové gorgonzoly, je skvělým tipem na lehkou večeři.
RADA: VIDEO, jak na pikantní pečenou cizrnu
RADA: Podívejte se na VIDEO, jak připravit zdravá jídla do krabičky
Pečená dýně s rukolou a fetou
Pečená dýně s medem
Salát z pečené dýně s granátovým…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ovocné řezy z listového těsta
Čevabčiči na chorvatský způsob
Salát s rukolou a mozzarellou
Cizrnová polévka s řapíkatým celerem
Bulharská musaka -Olga
Cibulovo-česneková plec
"Tataráček" z Romadůru
Patizonová směs - bezmasá
Mřížkové koláčky
Okurkový salát se skleněnými nudlemi
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Tzatziki
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Lehký levandulový sirup
Cuketová bábovka
Borůvková zmrzlina
Topinky s pestem, rajčaty a…
Borůvkový koláč s krémem z bílé…