Pečená dýně s medem je dokonalou kombinací jednoduchosti a bohaté chuti. Ať už ji podáváte jako přílohu k hlavnímu chodu, nebo ji vychutnáváte samotnou jako zdravý dezert, tento recept vás překvapí svou snadnou přípravou.
RADA: Co dělat, když med zcukernatí
RADA: Jak na poslední kapku oleje?
Dýňová bábovka
Dýňový salát z máslové dýně
Dýňové muffiny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Těstoviny s kuřetem a špenátem
Marokánky ze smetany
Holandská hrachová kaše
Smažené šunkové rolky se sýrovou…
"Pěnové" koláčky z listového těsta
Babiččina zbojnická pečeně
Tuňáková pomazánka s mascarpone
Salát z červené řepy a brusinek
Ořechový biskupský chlebíček
Dokonale šťavnatá vepřová pečeně
Hraběnčiny řezy
Hovězí sekaná Wellington
Brokolicová polévka se smetanou
Gyoza knedlíčky
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake
Řepánky