Pečená dýně s medem je dokonalou kombinací jednoduchosti a bohaté chuti. Ať už ji podáváte jako přílohu k hlavnímu chodu, nebo ji vychutnáváte samotnou jako zdravý dezert, tento recept vás překvapí svou snadnou přípravou.
RADA: Co dělat, když med zcukernatí
RADA: Jak na poslední kapku oleje?
Dýňová bábovka
Dýňový salát z máslové dýně
Dýňové muffiny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Milionová polévka
Jablka v županu podle Lorenze Lamase
Skvělá italská pizza
Rybízový koláč s tvarohem a drobenkou
Italský rýžový salát
Fantastické sušenky KOKA
Citronový nebo pomerančový koláč (řez…
Dýňové plátky v kořeněném těstíčku
Broskvová limonáda s melounem
Polévka z lišek
Houbový guláš
Koláč s kaki a skyrem
Topinky s houbami a čedarem
Podzimní salát Coleslaw
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem