Pečená dýně s medem je dokonalou kombinací jednoduchosti a bohaté chuti. Ať už ji podáváte jako přílohu k hlavnímu chodu, nebo ji vychutnáváte samotnou jako zdravý dezert, tento recept vás překvapí svou snadnou přípravou.
RADA: Co dělat, když med zcukernatí
RADA: Jak na poslední kapku oleje?
Dýňová bábovka
Dýňový salát z máslové dýně
Dýňové muffiny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mraky
Labužníkova kuřecí stehna
Jablečné řezy - šťavnaté a lehounké
Pstruh na mandlích
Zapečený lilek 3
Jablečná přesnídávka
Fazolky s vepřovou panenkou
Vegetariánské kari s kurkumou,…
Cibulové (pórkové) vepřové maso
Chili con carne
Turecká vejce
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Blesková zeleninová polévka
Španělské „španělské ptáčky“…
Snídaňová tortilla
Tvarohová bábovka s vanilkou a hruškou
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci