Pečená dýně s medem je dokonalou kombinací jednoduchosti a bohaté chuti. Ať už ji podáváte jako přílohu k hlavnímu chodu, nebo ji vychutnáváte samotnou jako zdravý dezert, tento recept vás překvapí svou snadnou přípravou.
RADA: Co dělat, když med zcukernatí
RADA: Jak na poslední kapku oleje?
Dýňová bábovka
Dýňový salát z máslové dýně
Dýňové muffiny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rychlá čína
Smažené plněné kapustové listy …
Laskonky pravých Labužníků
Smetanová polévka (Rahmsuppe)
Okurkový salát na uskladnění
Květáková polévka s kořenovou…
Pečené vepřové ocásky s kořenovou…
Bůček na pivu - pikantní
Palačinky s krémem a lesním ovocem
Zapečené těstoviny se zeleninou a…
Hraběnčiny řezy
Hovězí sekaná Wellington
Brokolicová polévka se smetanou
Gyoza knedlíčky
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake
Řepánky