Pečená dýně s medem je dokonalou kombinací jednoduchosti a bohaté chuti. Ať už ji podáváte jako přílohu k hlavnímu chodu, nebo ji vychutnáváte samotnou jako zdravý dezert, tento recept vás překvapí svou snadnou přípravou.
RADA: Co dělat, když med zcukernatí
RADA: Jak na poslední kapku oleje?
Dýňová bábovka
Dýňový salát z máslové dýně
Dýňové muffiny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Krakonošovy drny
Kuřecí cacciatore
Kynuté lívance mojí babičky
Nadívaná kuřecí, kachní nebo krůtí…
Slaný dort II.
Francouzský máslový koláč Chinois
Pikantní bramborový guláš
Vajíčková pomazánka se sýrem
Sněhové dortíky z hrníčků
Makarony se sýrem
Obalovaný asijský květák z trouby
Středomořská čočková polévka
Milionářské řezy se slaným karamelem
Quiche s červenou řepou a sýrem
Pomazánka z pečeného celeru
Kachní prsa s nudlovým salátem
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci
Brokolicová polévka se sýrem a…