Pečená dýně s medem je dokonalou kombinací jednoduchosti a bohaté chuti. Ať už ji podáváte jako přílohu k hlavnímu chodu, nebo ji vychutnáváte samotnou jako zdravý dezert, tento recept vás překvapí svou snadnou přípravou.
RADA: Co dělat, když med zcukernatí
RADA: Jak na poslední kapku oleje?
Dýňová bábovka
Dýňový salát z máslové dýně
Dýňové muffiny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kedlubnová polévka
Dvoubarevná roláda
Zapečené rybí filety
Náš domácí štrúdl
Salámová Pizza z listového těsta
Třešňové rizoto
Taštička z listového těsta s pudinkem…
Müsli tyčinky II.
Buchty (bulky) nejen se zelím -
Lepenice s trhaným uzeným
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Topinky s houbami a čedarem
Koláč s kaki a skyrem
Houbový guláš
Podzimní salát Coleslaw
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem