Pečená dýně s medem je dokonalou kombinací jednoduchosti a bohaté chuti. Ať už ji podáváte jako přílohu k hlavnímu chodu, nebo ji vychutnáváte samotnou jako zdravý dezert, tento recept vás překvapí svou snadnou přípravou.
RADA: Co dělat, když med zcukernatí
RADA: Jak na poslední kapku oleje?
Dýňová bábovka
Dýňový salát z máslové dýně
Dýňové muffiny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuskus s tofu
Brokolicové karbanátky II
Pečený amur se žampiony a cibulí
Suši s rybou a zeleninou
Penne s tuňákem a kukuřicí
Cibulová červená řepa - sladkokyselá…
Okurkový salát na uskladnění
Čočková polévka s kokosovým mlékem
Domácí (plněné) rohlíky
Restované žampiony s bramborami a…
Tudelská zeleninová polévka
Thajské rýžové nudle Pad Thai
Risotto s chřestem
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky
Jahodovorebarborový sypaný koláč
Smažený bílý chřest
Chřestová polévka s pestem