Pečená dýně s medem je dokonalou kombinací jednoduchosti a bohaté chuti. Ať už ji podáváte jako přílohu k hlavnímu chodu, nebo ji vychutnáváte samotnou jako zdravý dezert, tento recept vás překvapí svou snadnou přípravou.
RADA: Co dělat, když med zcukernatí
RADA: Jak na poslední kapku oleje?
Dýňová bábovka
Dýňový salát z máslové dýně
Dýňové muffiny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Musaka z lilku - Balkán
Plněné langoše
Segedínský guláš III.
Bílá vosí hnízda (marcipánová chuť)
Nakládaný pivní Hermelín
Salát z grilované zeleniny
Špenátové těstoviny se sýrem -…
Kořeněné slané tyčinky nebo cukroví…
Bramboráky se zelnou směsí
Frittata s jarní cibulkou a hráškem
Citronovo-makový beránek
Klasický mazanec
Velikonoční jidáše
Pečené kuře s nádivkou
Vaječná tlačenka
Pórková polévka s cizrnou
Velikonoční brownies
Andělský dort