Pečená dýně s medem je dokonalou kombinací jednoduchosti a bohaté chuti. Ať už ji podáváte jako přílohu k hlavnímu chodu, nebo ji vychutnáváte samotnou jako zdravý dezert, tento recept vás překvapí svou snadnou přípravou.
RADA: Co dělat, když med zcukernatí
RADA: Jak na poslední kapku oleje?
Dýňová bábovka
Dýňový salát z máslové dýně
Dýňové muffiny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bramborové krokety III.
Kuřecí mňamka ve smetanovo sýrové…
Kuře nebo kachna s mandlovou nádivkou
100% rajská šťáva - sterilovaná
Kokosová bábovka ze šlehačky
Jednoduchý meruňkový dort (řez)
Jemné lívance z acidofilního mléka -…
Křenová omáčka s vejcem
Chutná čína ze sojového masa
Křupavé bramboráky se zelným salátem
Podzimní houbovka s dýní
Hruškový crumble s perníkem
Hovězí pečeně s houbami
Mexická tortilla se zelným salátem
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Zelňačka s klobásou
Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…
Topinky s houbami a čedarem