Pečená dýně s medem je dokonalou kombinací jednoduchosti a bohaté chuti. Ať už ji podáváte jako přílohu k hlavnímu chodu, nebo ji vychutnáváte samotnou jako zdravý dezert, tento recept vás překvapí svou snadnou přípravou.
RADA: Co dělat, když med zcukernatí
RADA: Jak na poslední kapku oleje?
Dýňová bábovka
Dýňový salát z máslové dýně
Dýňové muffiny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jahodový likér
Vánočka od babičky
Vepřové kotlety se špekáčkem
Tatarský biftek podle časopisu F.O.O…
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Jednoduché ražničí (špízy) z pánve se…
Křenová omáčka s jazykem
Králičí hřbet v hořčičné omáčce
Meruňkové čatní s cibulí
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Dršťková z bedel
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou
Nakládané houbičky
Houbový guláš
Mexická tortilla se zelným salátem
Bramboračka s bylinkovými noky
Vanilkový cheesecake