Pečená dýně s medem je dokonalou kombinací jednoduchosti a bohaté chuti. Ať už ji podáváte jako přílohu k hlavnímu chodu, nebo ji vychutnáváte samotnou jako zdravý dezert, tento recept vás překvapí svou snadnou přípravou.
RADA: Co dělat, když med zcukernatí
RADA: Jak na poslední kapku oleje?
Dýňová bábovka
Dýňový salát z máslové dýně
Dýňové muffiny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rybí filé zapečené se sýrem a s…
Zelňačka s klobásou
Skvělé kakaové věnečky
Medové řezy ze 4 placek
Jahodové pokušení
Italská kuchyně- předkrmy - salát…
Zeleninový salát s kuřecím masem
Kávový dort (řez) s pudinkem
Sýrová pomazánka s vejci
Obalovaný asijský květák z trouby
Hraběnčiny řezy
Hovězí sekaná Wellington
Brokolicová polévka se smetanou
Gyoza knedlíčky
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake
Řepánky