Pečená dýně s medem je dokonalou kombinací jednoduchosti a bohaté chuti. Ať už ji podáváte jako přílohu k hlavnímu chodu, nebo ji vychutnáváte samotnou jako zdravý dezert, tento recept vás překvapí svou snadnou přípravou.
RADA: Co dělat, když med zcukernatí
RADA: Jak na poslední kapku oleje?
Dýňová bábovka
Dýňový salát z máslové dýně
Dýňové muffiny
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí paprikový perkelt
Krémová květáková polévka
Kuřecí na houbách pro začínající…
Staročeské kostky
Naložený hermelín s olivami
Rýžovo-jablečný nákyp
Pečený tuňák s chřestem a holandskou…
Bílý roládový dort
Broskvovo-meruňková marmeláda
Salát z rýžových nudlí s kuřetem a…
Krémová kuřecí polévka s kukuřicí
Kotlety plněné kysaným zelím
Ořechová bábovka s mrkví a pastinákem
Turecká vejce
Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci
Krémová brokolicová polévka s česnekem
Brokolicová polévka se sýrem a…